Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde mě zapnout PS3 160G, asi 2 roky starý..

CR7_R9

Otázka

Mám PS3 asi dva roky a neměl jsem doposud sním jedinný problém. Většinou je na jednom místě, občas ho prevážím jinam a pravě dnes po prevozu jsem PS3 chtěl zapnout a nic ale vůbec nic. Nesvýtí nic, prostě na nic nereaguje. Včera ještě jel tak nevím co mu chybí. Můžete mě prosím někdo poradit co se mohlo stát a jak to řešit nebo co zkusit? četl jsem různá fóra ale všude se píše že se aspoň něco rozsvýtí, mě bohužel nereaguje vůbec, včera jsem ho normálně vypnul a dnes už nezapnul..předem děkuji..CR7_R9

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zkoušel jsem s kablem hejbat a nic, mám aji pujčenej druhej kabel a pořát se ani nic nerozsvítí. Takže kabel můžu vyloučit. A jestly je to tím zdrojem tak to můžu řešit jak? Je my jasný že koupit novej ale kam stím?, kde ho popřípadě sehnat?, a zajít do servisu nebo si to vyměnit sám? Kolik vlastně stojí nový zdroj? a existuje ještě jiná varianta co by to mohlo bít? Omlouvám se za spoustu otázek ale jsem na takovém fóru poprvé, řeším i poprvé nějaký problém s PS3 a nevím jak to funguje tak se ptám co nejvíc a možná jako ♥♥♥♥♥:-D Předem děkuji za odpověd´..

Odkaz ke komentáři

• 0

2500KČ???:)

No známej měl stejnej problem nechtel vyhazovat prachy za novej zdroj protože si nebyl jistej jestli je vada spusobena ním

tak to dones k elektrikaří "opravna tv" tam mu to starej dědula proměřil "input"output" vyměnil par kondenzatoru a civku za 20 min. hotovo za 150kč zdroj není žádná složitá elektronika:idea: je tam jen par cívek a kondíku a vyzna se vtom i elektr.

ze staré školy.

Odkaz ke komentáři

• 0

Myslím že i elek. z prvního ročníku učení, by se v tom orientoval dobře:)

Nikdy jsem si zdroj u pska neopravoval"ve smyslu že bych menil komponenty" ale mel jsem jich pár rozebranych skrz čistění od prachu a nic složitého to není, par jednoduch.obvodu.Tak me napada že by jsi ho mohl zkusit vyčistit od prachu"moc na to nesázej"ale za zkoušku to stojí.Jinak to hod k nekymu tomu elekt.

at ti mrkne na ten zdroj, jestli tam nejsou nake KO kondenzátory pokud se ukaže že to tak je tak oprava te bude stát doslova par korun:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu