Matezak Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Ahoj lidi, chci se zeptat. Přemýšlel jsem o koupi skvělého RPG "Dark Souls". Myslíte, že se vyplatí nebo je lepší nápad Skyrim? Slyšel jsem, že DS je velmi obtížné. Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 jednoznacne ano :) Dark Souls je obtizne do te chvile nez prijmes pravidla jaky ta hra ma, potom se z toho stane bezvadny dobrodruzstvi, ktery nuti hrat hru opakovane, diky tzv NG+ tzn nova hra s vyssi obtiznosti porad dokola... Ale jeji kouzlo je predevsim v PvP... Dark souls a skyrim jsou uplne dve odlisne hry. Pokud chces surovy RPG tak Dark Souls je jasna volba, pokud chces koukat jak behaj kralici po poli a jak pada snih, tak pak skyrim no :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 No a když už Skyrim, tak v žádném případě ne PS3 verzi. Neoptimalizovaná (i když s patchi je to lepší) a bez DLC. PC verze je zcela jasně nejlepší. Mody udělají své. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Matezak
Ahoj lidi,
chci se zeptat. Přemýšlel jsem o koupi skvělého RPG "Dark Souls". Myslíte, že se vyplatí nebo je lepší nápad Skyrim?
Slyšel jsem, že DS je velmi obtížné.
Díky všem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.