Matezak Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2012 Ahoj lidi, chci se zeptat. Přemýšlel jsem o koupi skvělého RPG "Dark Souls". Myslíte, že se vyplatí nebo je lepší nápad Skyrim? Slyšel jsem, že DS je velmi obtížné. Díky všem. Citovat
0 th0ca Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2012 jednoznacne ano :) Dark Souls je obtizne do te chvile nez prijmes pravidla jaky ta hra ma, potom se z toho stane bezvadny dobrodruzstvi, ktery nuti hrat hru opakovane, diky tzv NG+ tzn nova hra s vyssi obtiznosti porad dokola... Ale jeji kouzlo je predevsim v PvP... Dark souls a skyrim jsou uplne dve odlisne hry. Pokud chces surovy RPG tak Dark Souls je jasna volba, pokud chces koukat jak behaj kralici po poli a jak pada snih, tak pak skyrim no :o Citovat
0 Nanaki Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2012 No a když už Skyrim, tak v žádném případě ne PS3 verzi. Neoptimalizovaná (i když s patchi je to lepší) a bez DLC. PC verze je zcela jasně nejlepší. Mody udělají své. Citovat
Otázka
Matezak
Ahoj lidi,
chci se zeptat. Přemýšlel jsem o koupi skvělého RPG "Dark Souls". Myslíte, že se vyplatí nebo je lepší nápad Skyrim?
Slyšel jsem, že DS je velmi obtížné.
Díky všem.
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.