David007 Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Kde prosím Vás najdu savy od her. Jde mi o to, že mám Fifu 13 a ta mi v určitém místě hodí Fatal Crash a už mám celkem dost odehráno tak o to nechci přijít. Stáhnul jsem si jí od jinud než tu první a chci jí tam zkusit nahrát znovu. Tak se ptám jak mám postupovat abych nepřišel o savy, nevím když hru smažu ve FSD tak jestli se mažou i savy. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheese Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Jo mám stejnej problém a pěkně mě to štve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 po smazání hry se savy uchovají... savy najdeš v system settings - storage - HDD/USB nebo kde to máš - Games and Applications - a už si najdeš Fifu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.