Rawmen Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Název release: Far Cry 3 XBOX360-COMPLEX Velikost: 7.45GB Region: FREE Žánr: Akční Pokud už to tu je, tak se omlouvám za duplicitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Super , moc se tesim snad to pojede na LT 3.0 bez Ihas ..kdyby jste to nekdo zkousel dejte vedet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Překvapila mě velikost na to že to má 30+ hodin gameplaye,spoustu možností a živé situace...ale asi to bude duplicitními stromy... apod. Tak či onak těším se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 už to sosám, večer vyzkoušim.. (znovu děkuji bohu za novou televizi :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 nevíte jestli bude cz lokalizace pouze na pc nebo i na xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) už to sosám, večer vyzkoušim.. (znovu děkuji bohu za novou televizi :D ) Měl by si spíše prosit boha o novou generaci konzoli. Sorry ale musel jsem. Osobně čekám na Ps3 verzi a taky na vaše piratske dojmy z hraní Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem Fenix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Na novou generaci se taky těšim :-) Jestli to mělo bejt nějak pro mě urážlivý nebo tak tak není.. Pirátim ale zároveň i kvalitní hry kupuju... takže jestli to bude fakt pecka tak pro to ještě v pátek zajdu do obchodu.. nedělá mi to problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 A ikdybys jen pirátil tak je to tvoje věc. Jen ať si čeká na svou ps3 verzY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) Na novou generaci se taky těšim :-) Jestli to mělo bejt nějak pro mě urážlivý nebo tak tak není.. Pirátim ale zároveň i kvalitní hry kupuju... takže jestli to bude fakt pecka tak pro to ještě v pátek zajdu do obchodu.. nedělá mi to problém Samozřejmě že to nemělo být urážlivé. Jen jsem si mírně rypl do poznámky o nové Tv. Bohužel současná generace konzoli využívá potenciál nových tv max na 50% A zda li pirátíš je čistě tvoje věc, na tohle jsem nereagoval: ) Teším se na objektivní dojmy Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem Fenix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ach tak... To pak jo :) Moje dojmy budou objektivní tak po týdnu hraní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Už se těšim až to sosnu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Já už to mám i na disku převedený do GOD a čekám na konec "šichty" :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 nějakej mod by to tady mohl pročistit, protože to je samej offtopic. jestli jste nadšení tak buďte ale když pak člověk něco hledá jak u ostatních her tak se tady přebírá x stránkama o ho*ně a nemůže to najít !!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 nevíte jestli bude cz lokalizace pouze na pc nebo i na xbox? S eurogameru jsem se dočetl jen že konzole budou mít CZ menu ale titulky ne...nechápu proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Co jsem našel já tak COMPLEX Size: 8738846720 bytes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 8,13 gb to má :) už mám rozbaleno připraveno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Jojo koukal sem na console-power, a tam je verze co má 8,13 GB, na thepiratebay je verze jak 7,43GB tak i 8,13GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Myslim že to je jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 jtag/rgh rip 5.67gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB124 Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Jsem hodně zvědavej,jaký to bude. Far cry 2 nebylo nic moc..aspoň né pro mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Přesně, po famozni jedničce pišlo menší zklamání ktere sem hrálo jen proto, protože mi ho rozjel starý notebook. Trojka vypadá celkem solidně, ale doufám v dobrý příběh, grafika by mi nevadila ani na úrovni dvojky, ale stejně vypadá moc dobře. Multiplayer bude podle mě spíš takový bonus na způsob CoD, ale zdá se mik že si na něm začínají zakládat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Jede vam ta hra? ja skusil dva dvd a pokažde vyskočila hlaška a nejede mi to nevim jestli te tim že to jde jen na i has? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 nechápu, že to tu někdo ještě řeší... na nový hry měj ihas a nebo nejlip RGH a už nic neřešíš ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 A neni tu nekdo z ostravy kdo by mi ten far cry udelal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Myslím, že Far Cry ti nikdo neudělá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.