Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Far Cry 3

Rawmen

Recommended Posts

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

už to sosám, večer vyzkoušim.. (znovu děkuji bohu za novou televizi :D )

Měl by si spíše prosit boha o novou generaci konzoli. Sorry ale musel jsem. Osobně čekám na Ps3 verzi a taky na vaše piratske dojmy z hraní

Upraveno uživatelem Fenix
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na novou generaci se taky těšim :-) Jestli to mělo bejt nějak pro mě urážlivý nebo tak tak není.. Pirátim ale zároveň i kvalitní hry kupuju... takže jestli to bude fakt pecka tak pro to ještě v pátek zajdu do obchodu.. nedělá mi to problém

Odkaz ke komentáři

Na novou generaci se taky těšim :-) Jestli to mělo bejt nějak pro mě urážlivý nebo tak tak není.. Pirátim ale zároveň i kvalitní hry kupuju... takže jestli to bude fakt pecka tak pro to ještě v pátek zajdu do obchodu.. nedělá mi to problém

Samozřejmě že to nemělo být urážlivé. Jen jsem si mírně rypl do poznámky o nové Tv. Bohužel současná generace konzoli využívá potenciál nových tv max na 50% A zda li pirátíš je čistě tvoje věc, na tohle jsem nereagoval: ) Teším se na objektivní dojmy

Upraveno uživatelem Fenix
Odkaz ke komentáři

Přesně, po famozni jedničce pišlo menší zklamání ktere sem hrálo jen proto, protože mi ho rozjel starý notebook. Trojka vypadá celkem solidně, ale doufám v dobrý příběh, grafika by mi nevadila ani na úrovni dvojky, ale stejně vypadá moc dobře. Multiplayer bude podle mě spíš takový bonus na způsob CoD, ale zdá se mik že si na něm začínají zakládat :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu