Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tato hra pro xbox teda moc není, zážitek na pc musí být mnohem lepší.

-framerate je nízké

-při jízdě autem nebo běhu se kamera moc třese a trhá

- hra má oškubanou grafiku, ale xko to stejně nezvládá protože má slabou grafiku a málo paměti

-a co je nejhorší když hledám zvíře v jeho revíru, tak ho z výšky (na kopci) není vidět protože se krajina vůbec nedokresluje

-bugy ve hře - v misi kde máte osvobodit Olivera, tak ho přivezli já na něj koukám přes foťák a on klidně odejde pryč :-) pomohl až restakt mise

Zatím nic moc hra (hra roku rozhodně ne), a dá to práci než se najdou všechny kůže ze zvířat, aby se ta hra dala normálně hrát.

• 1 month later...
Odesláno

čáu, je to možná blbej dotaz ale zeptam se. Hru hraju na xboxu. Příběh sem už teda dohrál a trochu sem ho chápal ale radši bych si ho někde přečetl jestli to někde je. anglicky umim jen trochu tak právě bych so to někde chtěl přečíst . Proto se chci zeptat , je někde napsanej příběh nebo třeba jestli nevyjde nějaká knížka o tom ? :D doufám že mě nepošlete někam :D Rád bych si o tom přečetl i kvůli tomu že příběh je docela dobře hodnocenej a sou tam ale nějaky drobnosti který nemusí každej pochopit. o to víc já když to někdy nepřeložím :D .

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu