connor kennwey Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ahoj,chci se zeptat,nemám wi-fi,ale v PC mám internet pomocí Carrier POE adapter , potřebuju jen stáhnout jeden patch na hru , nešlo by se pomocí toho POE adapteru připojit s PS 3 aspoň na chvíli na internet ? Díky předem za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Trololo Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Počkat :roll: poe adapter"přechodka" zajištuje napajení po lan kabelu do wifi routeru, ale stoho poe by ti mel snad vest dalsi kabel lan kterej dávas do pc tak ho dej noprmalne do ps3 a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 connor kennwey Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) Takhle,jsem v bytovce a na půdě máme nějak řešený net , nwm jak, soused má wi-fi a já mám v zásuvce krabičku Carrier POE adapter,z které mi vedou do PC 2 kabely - LAN a POE , takže říkáš že ty dva kabely hodím do PS 3 a na PS jde normálně internet ? N2jaký týpek na chatu mi psal že tak to nejde nebo něco ve smyslu že mi to POE zničí (podotýkám že router nemám) Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem connor kennwey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Trololo Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Tak to mate asi na strese wifi antenu/pigtailem, spojenej routerboard Poe power of ethernet zajištuje elektrikckou štávu tomu routeru na pude vtom je elektrika!!! a ten pokud strčíš do ps tak uvaříš lan port i ICS čip ten druhej by mel byt pojmenovanej jen jako LAN a vtom ti behá čiste jen internet Takže toho lanu co je označen jako poe si nevšímej to napájí router a svadí internet do LANU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kitano Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 POE adapter slouzi k tomu abys po ethernet kabelu dostal napajeni na strechu do routeru/ap. Ma dva porty, jeden oznacenej jako LAN a druhy jako POE. POE kabel vede na strechu, po nem jde elektrika a data, LAN kabel vede do PC/PS3/etc. Kdyz to spletes a obratis to tak si muzes odpalit sitovou kartu :) Kazdopadne kdyz kabel z LAN portu pripojis do PS3 tak by to melo fungovat, pokud budes mit spravne nastaveny IP adresy, pripadne zapnuty DHCP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 connor kennwey Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ah takže mám tu 2 dráty - LAN a POE , LAN = na PS 3 půjde v pohodě internet , POE = smaženice ? :D (jinak co se týče DHPC tak to nevím co je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Trololo Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ano rikas to spravne pokud mate spolecnej router tak tam mate tutove zapnuty dhcp server takze pripjeni noveho zarizení "ps3" pujde bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kitano Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Jak sem psal, LAN port propojit s PS3 a melo by to jit. Jinak DHCP je automaticke pridelovani IP adres, bud je mas nastavene napevno (staticky) a nebo si je tvuj router rozdeluje sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 connor kennwey Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Aha dobre,díky,a ještě otázka,ten "LAN" to teda nemůže nějak poškodit jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Trololo Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) ne nemuze pokud to mate dobre uzemený nic se nestane, Pokud chceš 100% jistotu při letních bouřkách to na tech par minut odpoj než přejde Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem Mr.Trololo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 connor kennwey Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ok dík,to jsem rád,už jsem myslel že budu muset kupovat router ... jinak když to budu to zapojování střídat PS 3 / PC nic se nestane ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Trololo Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ne nic se nestane neboj :)ja to taky tak prohazuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
connor kennwey
Ahoj,chci se zeptat,nemám wi-fi,ale v PC mám internet pomocí Carrier POE adapter , potřebuju jen stáhnout jeden patch na hru , nešlo by se pomocí toho POE adapteru připojit s PS 3 aspoň na chvíli na internet ? Díky předem za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.