Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Internet na PS 3 pomocí POE adapter

connor kennwey

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Takhle,jsem v bytovce a na půdě máme nějak řešený net , nwm jak, soused má wi-fi a já mám v zásuvce krabičku Carrier POE adapter,z které mi vedou do PC 2 kabely - LAN a POE , takže říkáš že ty dva kabely hodím do PS 3 a na PS jde normálně internet ? N2jaký týpek na chatu mi psal že tak to nejde nebo něco ve smyslu že mi to POE zničí (podotýkám že router nemám)

Upraveno uživatelem connor kennwey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Tak to mate asi na strese wifi antenu/pigtailem, spojenej routerboard

Poe power of ethernet zajištuje elektrikckou štávu tomu routeru na pude vtom je elektrika!!! a ten pokud strčíš do ps tak uvaříš lan port i ICS čip ten druhej by mel byt pojmenovanej jen jako LAN a vtom ti behá čiste jen internet

Takže toho lanu co je označen jako poe si nevšímej to napájí router a svadí internet do LANU

Odkaz ke komentáři

• 0

POE adapter slouzi k tomu abys po ethernet kabelu dostal napajeni na strechu do routeru/ap. Ma dva porty, jeden oznacenej jako LAN a druhy jako POE. POE kabel vede na strechu, po nem jde elektrika a data, LAN kabel vede do PC/PS3/etc. Kdyz to spletes a obratis to tak si muzes odpalit sitovou kartu :) Kazdopadne kdyz kabel z LAN portu pripojis do PS3 tak by to melo fungovat, pokud budes mit spravne nastaveny IP adresy, pripadne zapnuty DHCP.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu