Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Internet na PS 3 pomocí POE adapter

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno (upraveno)

Takhle,jsem v bytovce a na půdě máme nějak řešený net , nwm jak, soused má wi-fi a já mám v zásuvce krabičku Carrier POE adapter,z které mi vedou do PC 2 kabely - LAN a POE , takže říkáš že ty dva kabely hodím do PS 3 a na PS jde normálně internet ? N2jaký týpek na chatu mi psal že tak to nejde nebo něco ve smyslu že mi to POE zničí (podotýkám že router nemám)

Upraveno uživatelem connor kennwey
  • 0
Odesláno

Tak to mate asi na strese wifi antenu/pigtailem, spojenej routerboard

Poe power of ethernet zajištuje elektrikckou štávu tomu routeru na pude vtom je elektrika!!! a ten pokud strčíš do ps tak uvaříš lan port i ICS čip ten druhej by mel byt pojmenovanej jen jako LAN a vtom ti behá čiste jen internet

Takže toho lanu co je označen jako poe si nevšímej to napájí router a svadí internet do LANU

• 0
Odesláno

POE adapter slouzi k tomu abys po ethernet kabelu dostal napajeni na strechu do routeru/ap. Ma dva porty, jeden oznacenej jako LAN a druhy jako POE. POE kabel vede na strechu, po nem jde elektrika a data, LAN kabel vede do PC/PS3/etc. Kdyz to spletes a obratis to tak si muzes odpalit sitovou kartu :) Kazdopadne kdyz kabel z LAN portu pripojis do PS3 tak by to melo fungovat, pokud budes mit spravne nastaveny IP adresy, pripadne zapnuty DHCP.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu