Still Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Ahoj lidičky,mám fw 3.03 a pokošel jsem se podle návodu připojit na net.Ale při testování mi to píše: A connection error has ocounned.The attempt to obtain the IP adress timed out.Předem všem dík za odpověď.Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 mas neustalnej signal wifi;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Ahoj lidičky,mám fw 3.03 a pokošel jsem se podle návodu připojit na net.Ale při testování mi to píše: A connection error has ocounned.The attempt to obtain the IP adress timed out.Předem všem dík za odpověď.Jarda Pres co se pripojujes? ( wifi-router,klic? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fila.Kulis Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Ja sem se pripojil s fw 3.71 m33-2 uplne v pohode na wifi na jednom sportcentru v praze - upa best akorat tam bylo console-forum trovhu rozhazeny :) .... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 jak ustálim signál wifi???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Normálně přes wifi co jsem chitil u nás na městě,bez klíče a s 85% síly signálu.:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Normálně přes wifi co jsem chitil u nás na městě,bez klíče a s 85% síly signálu.:blink:A nepotřebuješ k tomu náhodou WEP KEY??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 ne nemusim.8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dirtyskunk Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 A nepotřebuješ k tomu náhodou WEP KEY??? Skoro v každym měste je aspon jedna Free wify mi to měli třeba ve škole ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Listopad 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Skoro v každym měste je aspon jedna Free wify mi to měli třeba ve škole ;-) To unás jich je víc,Akorát se na ně nemůžu chytit.Na náměstí jsem našel 3 free a 2 s WEP klíčem.(Jihlava) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 lidi, jste uplne mimo.. .. za 1) signalem to fakt neni - to by zde byla jina hlaska, navic predpokladam ze se snazi pripojit z domova, takze to asi signalem nebude co? .. za 2) anglicky tu moc nikdo z vas neumi take co? Hlasi to zjednodusene receno - Nemohu ziskat IP adresu.. .. za 3) kdyz se v tom nevyznate, tak sem prosim nepiste a uz vubec ne pripojil jsem se ze a slo to ok... jsou to zvasty, AP neni klic a navic kazde AP/klic je jinak nastavene, je jasne ze na public AP asi bude DHCP, takze se s touto chybou nesetkate ze? .. za 4) jak tu muzete zvastat o WEP? To s tim vubec, ale VUBEC nesouvisi... .. za 5) podivej se jak mas nastavenou IP na sitovem nastaveni te wifi v PC.. nastav si tam IP 192.168.1.1, maska 255.255.255.0, zbytek nech prazdny, jeste aktivuj sdileni pripojeni k netu.. na PSP pak dej Manual a nastav IP 192.168.1.2 maska 255.255.255.0, brana 192.168.1.1, DNS 192.168.1.1 .. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Listopad 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 lidi, jste uplne mimo.. .. za 1) signalem to fakt neni - to by zde byla jina hlaska, navic predpokladam ze se snazi pripojit z domova, takze to asi signalem nebude co? .. za 2) anglicky tu moc nikdo z vas neumi take co? Hlasi to zjednodusene receno - Nemohu ziskat IP adresu.. .. za 3) kdyz se v tom nevyznate, tak sem prosim nepiste a uz vubec ne pripojil jsem se ze a slo to ok... jsou to zvasty, AP neni klic a navic kazde AP/klic je jinak nastavene, je jasne ze na public AP asi bude DHCP, takze se s touto chybou nesetkate ze? .. za 4) jak tu muzete zvastat o WEP? To s tim vubec, ale VUBEC nesouvisi... .. za 5) podivej se jak mas nastavenou IP na sitovem nastaveni te wifi v PC.. nastav si tam IP 192.168.1.1, maska 255.255.255.0, zbytek nech prazdny, jeste aktivuj sdileni pripojeni k netu.. na PSP pak dej Manual a nastav IP 192.168.1.2 maska 255.255.255.0, brana 192.168.1.1, DNS 192.168.1.1 .. :) Ale já jsem se chtěl připojit,na cizí síť a ne na vlastní,ty chytrej.To že to bude něco s neplatnou IP adresou mi taky doteklo.A od čeho je asi fórum než aby sem psali nevědomí jako já????Takže klid...:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 řek bych, že to maj přece jen nějak hlídaný ... nechtěj ti dát IP adresu - můžeš zkusit si tam nastavit nějakou vlastní - třeba to pujde(takhle si mi jednou povedlo se dostat na jednu síť načerno :lol: ) ..pak ale zase bude problém s DNS, který asi nenatipuješ :lol: pokud si nezjistíš k tomu připojení DNS a tak.(a to to ještě nesměj mit omezený na mac adresy), tak se asi nehneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 řek bych, že to maj přece jen nějak hlídaný ... nechtěj ti dát IP adresu - můžeš zkusit si tam nastavit nějakou vlastní - třeba to pujde(takhle si mi jednou povedlo se dostat na jednu síť načerno :lol: )..pak ale zase bude problém s DNS, který asi nenatipuješ :lol: pokud si nezjistíš k tomu připojení DNS a tak.(a to to ještě nesměj mit omezený na mac adresy), tak se asi nehneš Tak to s tím asi nic nenadělám,četl jsem totiž jeden článek kde tvrdily,že to jde.Nelze věřit všemu co se píše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AHA! Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Tak to s tím asi nic nenadělám,četl jsem totiž jeden článek kde tvrdily,že to jde.Nelze věřit všemu co se píše... No vono je to všude jiný, já se taky do nějaký sítě připojim a do nějaky ne, muzou to mit chraneny i jinak nez WEPem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rookie Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Ta síť na kterou se snažíš připojit je zabezpečená proti připojení uživatele, kterej neni v jejich seznamu :D... laicky řečeno Still: Dík. Připojení přes vlastní PC se bude hodit.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 nekteri maji ip filter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Listopad 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 nekteri maji ip filter Tak to se budu muset připojovat jenom doma.:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Still
Ahoj lidičky,mám fw 3.03 a pokošel jsem se podle návodu připojit na net.Ale při testování mi to píše: A connection error has ocounned.The attempt to obtain the IP adress timed out.Předem všem dík za odpověď.Jarda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts