Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s netem

Still

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj lidičky,mám fw 3.03 a pokošel jsem se podle návodu připojit na net.Ale při testování mi to píše: A connection error has ocounned.The attempt to obtain the IP adress timed out.Předem všem dík za odpověď.Jarda

Pres co se pripojujes? ( wifi-router,klic? )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

lidi, jste uplne mimo..

.. za 1) signalem to fakt neni - to by zde byla jina hlaska, navic predpokladam ze se snazi pripojit z domova, takze to asi signalem nebude co?

.. za 2) anglicky tu moc nikdo z vas neumi take co? Hlasi to zjednodusene receno - Nemohu ziskat IP adresu..

.. za 3) kdyz se v tom nevyznate, tak sem prosim nepiste a uz vubec ne pripojil jsem se ze a slo to ok... jsou to zvasty, AP neni klic a navic kazde AP/klic je jinak nastavene, je jasne ze na public AP asi bude DHCP, takze se s touto chybou nesetkate ze?

.. za 4) jak tu muzete zvastat o WEP? To s tim vubec, ale VUBEC nesouvisi...

.. za 5) podivej se jak mas nastavenou IP na sitovem nastaveni te wifi v PC.. nastav si tam IP 192.168.1.1, maska 255.255.255.0, zbytek nech prazdny, jeste aktivuj sdileni pripojeni k netu..

na PSP pak dej Manual a nastav IP 192.168.1.2 maska 255.255.255.0, brana 192.168.1.1, DNS 192.168.1.1 .. :)

Odkaz ke komentáři

• 0
lidi, jste uplne mimo..

.. za 1) signalem to fakt neni - to by zde byla jina hlaska, navic predpokladam ze se snazi pripojit z domova, takze to asi signalem nebude co?

.. za 2) anglicky tu moc nikdo z vas neumi take co? Hlasi to zjednodusene receno - Nemohu ziskat IP adresu..

.. za 3) kdyz se v tom nevyznate, tak sem prosim nepiste a uz vubec ne pripojil jsem se ze a slo to ok... jsou to zvasty, AP neni klic a navic kazde AP/klic je jinak nastavene, je jasne ze na public AP asi bude DHCP, takze se s touto chybou nesetkate ze?

.. za 4) jak tu muzete zvastat o WEP? To s tim vubec, ale VUBEC nesouvisi...

.. za 5) podivej se jak mas nastavenou IP na sitovem nastaveni te wifi v PC.. nastav si tam IP 192.168.1.1, maska 255.255.255.0, zbytek nech prazdny, jeste aktivuj sdileni pripojeni k netu..

na PSP pak dej Manual a nastav IP 192.168.1.2 maska 255.255.255.0, brana 192.168.1.1, DNS 192.168.1.1 .. :)

Ale já jsem se chtěl připojit,na cizí síť a ne na vlastní,ty chytrej.To že to bude něco s neplatnou IP adresou mi taky doteklo.A od čeho je asi fórum než aby sem psali nevědomí jako já????Takže klid...:blink:

Odkaz ke komentáři

• 0

řek bych, že to maj přece jen nějak hlídaný ... nechtěj ti dát IP adresu - můžeš zkusit si tam nastavit nějakou vlastní - třeba to pujde(takhle si mi jednou povedlo se dostat na jednu síť načerno :lol: )

..pak ale zase bude problém s DNS, který asi nenatipuješ :lol:

pokud si nezjistíš k tomu připojení DNS a tak.(a to to ještě nesměj mit omezený na mac adresy), tak se asi nehneš

Odkaz ke komentáři

• 0
řek bych, že to maj přece jen nějak hlídaný ... nechtěj ti dát IP adresu - můžeš zkusit si tam nastavit nějakou vlastní - třeba to pujde(takhle si mi jednou povedlo se dostat na jednu síť načerno :lol: )

..pak ale zase bude problém s DNS, který asi nenatipuješ :lol:

pokud si nezjistíš k tomu připojení DNS a tak.(a to to ještě nesměj mit omezený na mac adresy), tak se asi nehneš

Tak to s tím asi nic nenadělám,četl jsem totiž jeden článek kde tvrdily,že to jde.Nelze věřit všemu co se píše...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu