Pepino100 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Ahoj potřebuji pomoct s wifi. psp mi najde moji síť všechno nastavím a když dám test připojení tak mi to testuje a pak vyhodí hlášku Vyskytla se chyba připojení. Pokus o získání IP Adresy vypršel. Poraďte mi prosím co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Zkus na test vypnout zabezpečení WiFi, pokud to bude dělat nadále změň si kanál na WiFi routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepino100 Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Tak pořád stejná hláška, i když vypnu zabezpečení wifi. Jak si změním kanál na routeru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Tak pořád stejná hláška, i když vypnu zabezpečení wifi. Jak si změním kanál na routeru? Mělo by to být pod položkou Channel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepino100 Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Tak změna kanálu taky nepomohla. Napadá někoho ještě něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WALS OF JERICHO Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Zkus jeste ten router zabezpecit wpa2 a napis kratke heslo treba nejaky jmeno a k tomu nejaky cislo k tomu dodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 WALS OF JERICHO: Vůbec nevíš které bije. Když to nejde bez zabezpečení, tak ani s ním to nepůjde. Krom toho WPA2 PSP ani nepodporuje. Když na router zkoušíš připojit přes WiFi třeba notebook nebo mobil, tak problém není? Nebo to taky nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepino100 Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 ahoj tak už vím že je to určitě tím routerem,jen nevím jak ho správně nastavit. K wifi se připojím s telefonem s jednou tv a s domácím kinem. Bez problému. Ale s psp ne. původně mi psp nešlo proto že jsem měl heslování wpa2. To jsem změnil když jsem zjistil že tohle šifrování psp nepodporuje. Teď to mám WPA-auto-personal a nepřipojím se teď k síti ani s tv v dětském pokoji. Je to stejné jako u psp. síť mi to najde ale nepřipojí se. ale heslováním to nebude protože se nedalo připojit ani když tam heslo nebylo. Určitě je to v nastavení něčeho jiného ale netuším co. Mám doma ještě jednu wifi síť(tu teda nepoužívám) a na tu se připojím i s psp. Router mám asus RT-N10U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 ahojtak už vím že je to určitě tím routerem,jen nevím jak ho správně nastavit. K wifi se připojím s telefonem s jednou tv a s domácím kinem. Bez problému. Ale s psp ne. původně mi psp nešlo proto že jsem měl heslování wpa2. To jsem změnil když jsem zjistil že tohle šifrování psp nepodporuje. Teď to mám WPA-auto-personal a nepřipojím se teď k síti ani s tv v dětském pokoji. Je to stejné jako u psp. síť mi to najde ale nepřipojí se. ale heslováním to nebude protože se nedalo připojit ani když tam heslo nebylo. Určitě je to v nastavení něčeho jiného ale netuším co. Mám doma ještě jednu wifi síť(tu teda nepoužívám) a na tu se připojím i s psp. Router mám asus RT-N10U Můžeš zkusit si tam nahrát DD-WRT na ten router ale na vlastní nebezpečí: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Asus_RT-N10U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pepino100
Ahoj
potřebuji pomoct s wifi. psp mi najde moji síť všechno nastavím a když dám test připojení tak mi to testuje a pak vyhodí hlášku Vyskytla se chyba připojení. Pokus o získání IP Adresy vypršel.
Poraďte mi prosím co s tím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.