Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

WiFi pomoc

Pepino100

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

WALS OF JERICHO: Vůbec nevíš které bije. Když to nejde bez zabezpečení, tak ani s ním to nepůjde. Krom toho WPA2 PSP ani nepodporuje.

Když na router zkoušíš připojit přes WiFi třeba notebook nebo mobil, tak problém není? Nebo to taky nejde?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

ahoj

tak už vím že je to určitě tím routerem,jen nevím jak ho správně nastavit. K wifi se připojím s telefonem s jednou tv a s domácím kinem. Bez problému. Ale s psp ne. původně mi psp nešlo proto že jsem měl heslování wpa2. To jsem změnil když jsem zjistil že tohle šifrování psp nepodporuje. Teď to mám WPA-auto-personal a nepřipojím se teď k síti ani s tv v dětském pokoji. Je to stejné jako u psp. síť mi to najde ale nepřipojí se. ale heslováním to nebude protože se nedalo připojit ani když tam heslo nebylo. Určitě je to v nastavení něčeho jiného ale netuším co.

Mám doma ještě jednu wifi síť(tu teda nepoužívám) a na tu se připojím i s psp.

Router mám asus RT-N10U

Odkaz ke komentáři

• 0
ahoj

tak už vím že je to určitě tím routerem,jen nevím jak ho správně nastavit. K wifi se připojím s telefonem s jednou tv a s domácím kinem. Bez problému. Ale s psp ne. původně mi psp nešlo proto že jsem měl heslování wpa2. To jsem změnil když jsem zjistil že tohle šifrování psp nepodporuje. Teď to mám WPA-auto-personal a nepřipojím se teď k síti ani s tv v dětském pokoji. Je to stejné jako u psp. síť mi to najde ale nepřipojí se. ale heslováním to nebude protože se nedalo připojit ani když tam heslo nebylo. Určitě je to v nastavení něčeho jiného ale netuším co.

Mám doma ještě jednu wifi síť(tu teda nepoužívám) a na tu se připojím i s psp.

Router mám asus RT-N10U

Můžeš zkusit si tam nahrát DD-WRT na ten router ale na vlastní nebezpečí: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Asus_RT-N10U

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu