Pepino100 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2012 Ahoj potřebuji pomoct s wifi. psp mi najde moji síť všechno nastavím a když dám test připojení tak mi to testuje a pak vyhodí hlášku Vyskytla se chyba připojení. Pokus o získání IP Adresy vypršel. Poraďte mi prosím co s tím. Citovat
0 huhla Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2012 Zkus na test vypnout zabezpečení WiFi, pokud to bude dělat nadále změň si kanál na WiFi routeru. Citovat
0 Pepino100 Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2012 Tak pořád stejná hláška, i když vypnu zabezpečení wifi. Jak si změním kanál na routeru? Citovat
0 taxik Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2012 Tak pořád stejná hláška, i když vypnu zabezpečení wifi. Jak si změním kanál na routeru? Mělo by to být pod položkou Channel Citovat
0 Pepino100 Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2012 Tak změna kanálu taky nepomohla. Napadá někoho ještě něco? Citovat
0 WALS OF JERICHO Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2012 Zkus jeste ten router zabezpecit wpa2 a napis kratke heslo treba nejaky jmeno a k tomu nejaky cislo k tomu dodej Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2012 WALS OF JERICHO: Vůbec nevíš které bije. Když to nejde bez zabezpečení, tak ani s ním to nepůjde. Krom toho WPA2 PSP ani nepodporuje. Když na router zkoušíš připojit přes WiFi třeba notebook nebo mobil, tak problém není? Nebo to taky nejde? Citovat
0 Pepino100 Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2012 ahoj tak už vím že je to určitě tím routerem,jen nevím jak ho správně nastavit. K wifi se připojím s telefonem s jednou tv a s domácím kinem. Bez problému. Ale s psp ne. původně mi psp nešlo proto že jsem měl heslování wpa2. To jsem změnil když jsem zjistil že tohle šifrování psp nepodporuje. Teď to mám WPA-auto-personal a nepřipojím se teď k síti ani s tv v dětském pokoji. Je to stejné jako u psp. síť mi to najde ale nepřipojí se. ale heslováním to nebude protože se nedalo připojit ani když tam heslo nebylo. Určitě je to v nastavení něčeho jiného ale netuším co. Mám doma ještě jednu wifi síť(tu teda nepoužívám) a na tu se připojím i s psp. Router mám asus RT-N10U Citovat
0 taxik Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2012 ahojtak už vím že je to určitě tím routerem,jen nevím jak ho správně nastavit. K wifi se připojím s telefonem s jednou tv a s domácím kinem. Bez problému. Ale s psp ne. původně mi psp nešlo proto že jsem měl heslování wpa2. To jsem změnil když jsem zjistil že tohle šifrování psp nepodporuje. Teď to mám WPA-auto-personal a nepřipojím se teď k síti ani s tv v dětském pokoji. Je to stejné jako u psp. síť mi to najde ale nepřipojí se. ale heslováním to nebude protože se nedalo připojit ani když tam heslo nebylo. Určitě je to v nastavení něčeho jiného ale netuším co. Mám doma ještě jednu wifi síť(tu teda nepoužívám) a na tu se připojím i s psp. Router mám asus RT-N10U Můžeš zkusit si tam nahrát DD-WRT na ten router ale na vlastní nebezpečí: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Asus_RT-N10U Citovat
Otázka
Pepino100
Ahoj
potřebuji pomoct s wifi. psp mi najde moji síť všechno nastavím a když dám test připojení tak mi to testuje a pak vyhodí hlášku Vyskytla se chyba připojení. Pokus o získání IP Adresy vypršel.
Poraďte mi prosím co s tím.
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.