Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

WiFi pomoc

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

ahoj

tak už vím že je to určitě tím routerem,jen nevím jak ho správně nastavit. K wifi se připojím s telefonem s jednou tv a s domácím kinem. Bez problému. Ale s psp ne. původně mi psp nešlo proto že jsem měl heslování wpa2. To jsem změnil když jsem zjistil že tohle šifrování psp nepodporuje. Teď to mám WPA-auto-personal a nepřipojím se teď k síti ani s tv v dětském pokoji. Je to stejné jako u psp. síť mi to najde ale nepřipojí se. ale heslováním to nebude protože se nedalo připojit ani když tam heslo nebylo. Určitě je to v nastavení něčeho jiného ale netuším co.

Mám doma ještě jednu wifi síť(tu teda nepoužívám) a na tu se připojím i s psp.

Router mám asus RT-N10U

• 0
Odesláno
ahoj

tak už vím že je to určitě tím routerem,jen nevím jak ho správně nastavit. K wifi se připojím s telefonem s jednou tv a s domácím kinem. Bez problému. Ale s psp ne. původně mi psp nešlo proto že jsem měl heslování wpa2. To jsem změnil když jsem zjistil že tohle šifrování psp nepodporuje. Teď to mám WPA-auto-personal a nepřipojím se teď k síti ani s tv v dětském pokoji. Je to stejné jako u psp. síť mi to najde ale nepřipojí se. ale heslováním to nebude protože se nedalo připojit ani když tam heslo nebylo. Určitě je to v nastavení něčeho jiného ale netuším co.

Mám doma ještě jednu wifi síť(tu teda nepoužívám) a na tu se připojím i s psp.

Router mám asus RT-N10U

Můžeš zkusit si tam nahrát DD-WRT na ten router ale na vlastní nebezpečí: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Asus_RT-N10U

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu