will Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Čus...nevíte jakým způsobem lze změnit ovládání vozu? Přijde mi, že to nějak soudruzi zapoměli do hry zadat.... ...jinak dle prvních dojmů z této hry: ...za 950 Kč bych čekal víc tratí a třeba i karierní mod.... ...co se týká jízdních vlastností, téměř dokonalé.... ....grafika mohla bejt o tři třídy vejš.... .....obtížnost je veliká (což je dobře) a musím se učit učit učit.... ......mulťák dobrej.... ..no uvidíme po pár dnech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Hoši nebyl by někdo kdo se mnou udělal multiplayerový trofeje? Jedná se celkově o 60 minut hraní online a jednoho vyhraného závodu online s použitím vlastního nastavení vozu. Kdyžtak piště sem nebo PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 To jsem tu jediný kdo tuhle hru hraje? :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 já ji hraju někdy.....nevíš proč mě to nechce pustit do mulťáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Jak nechce? Píše to něco alespoň? Já se tam dostanu, ale tuhle hru asi skoro nikdo nehraje online... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Když se chci k někomu připojit tak mě to z 90% vyhodí s nějakou hláškou------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Tak když budeš mít čas a chuť, můžeme to zkusit jestli to půjde. Moje PSN: LukDM-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.