gugoslav Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 nejde mi zpustit gta a nevim proc, normalne se objevi ta bila obrazovka s PSP a potom cerna obrazovka a psp se vypne. spoustim to pres devhook. pls poradte dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 třeba nemáš verzi která jede přes DH,to sem měl taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 ja to spoustim pres umd emulator a pak kdyz mi to vyjede do menu tak musim pustit mph loader ... skus to takhle :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SolidSnake Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 asi máš špatnou verzi stáhni si full rip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 Spusti si to cez DAXZISO s nastavenim MPHGL DIRECT. Mne to ide vpohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gugoslav
nejde mi zpustit gta a nevim proc, normalne se objevi ta bila obrazovka s PSP a potom cerna obrazovka a psp se vypne. spoustim to pres devhook. pls poradte dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts