wassx Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Dobry den pomohl by mi někdo ?? Mám xbox 360 a při hraní svítil zdroj zeleně.Při zapnutí svítí zdroj červeně a nejde zapnout nerozsvítí se kruh(zapínACÍ) PORADTE PROSÍM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Chyba zřejmě ve zdroji, normálně v idle stavu, svítí oranžově né červeně. Zkus jiný zdroj, mělo by pak všechno fachat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wassx Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 zkousel jsem zdroj od kamarada a nejde zapnout opravil byste mi to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoxtaj Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 ZDROJ ;) a má "kamarád" tu samou revizi co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wassx Odesláno Listopad 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Ma taky jasper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wassx Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Doufam že mi pomůže X-Clamp fix a Reball čipu držte mi palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wassx
Dobry den pomohl by mi někdo ?? Mám xbox 360 a při hraní svítil zdroj zeleně.Při zapnutí svítí zdroj červeně a nejde zapnout nerozsvítí se kruh(zapínACÍ) PORADTE PROSÍM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.