Maxmark Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 (upraveno) Ahoj, rozhodl jsem se si sestavit svůj první PC a byl bych moc rád kdybych od vás dostal rady a typy rozhodl jsem se pro: motherboard processor grafika RAM HDD bedna a zdroj netusim... Prosim o váš názor, jestli to do sebe vůbec jde a jestli bych neměl zvolit něco jiného. Děkuji :? Upraveno Listopad 30, 2012 uživatelem maxmark11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 To budes mat na hry? mas stanoveny limit penazi? pretoze RAM 32 GB nie je potrebne (staci 8GB). Procak OK, ale k nemu grafika by pasovala aj silnejsia, nez je GTX660! Alebo procak staci aj i5 3570K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maxmark Odesláno Listopad 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 (upraveno) Ano na hry. Chci vysoký výkon kvůli livestreamingu a penize nejsou neak omezeny.. takze mi radis vybrat jinou grafickou kartu? Ram i procak bych klidne takhle nechal.. co treba tato grafika? Upraveno Listopad 30, 2012 uživatelem maxmark11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Ano na hry. Chci vysoký výkon kvůli livestreamingu a penize nejsou neak omezeny.. takze mi radis vybrat jinou grafickou kartu? Ram i procak bych klidne takhle nechal.. co treba tato grafika? Moze byt, ale ked od ATI tak alternativa http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007K0BV8V21T0D z http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L14007K0BV8V2 ked procak budes taktovat, tak vybrat aj nejaky kvalitnejsi chladic na procak a aj po kvalitnejsej doske by som sa popozeral, nez co si tam vybral. (ked ti nerobi problem dat viac penazi na zostavu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maxmark Odesláno Listopad 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Doobre.. Zdroj staci 500w nebo 600w?... a neaky kabely budou ejste potreba?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Maxmark
Ahoj, rozhodl jsem se si sestavit svůj první PC a byl bych moc rád kdybych od vás dostal rady a typy
rozhodl jsem se pro:
motherboard
processor
grafika
RAM
HDD
bedna
a zdroj netusim...
Prosim o váš názor, jestli to do sebe vůbec jde a jestli bych neměl zvolit něco jiného.
Děkuji :?
Upraveno uživatelem maxmark11Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.