g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Jsem docela zvědavý jaká auta jste měly jako svá první,nebo které auto bylo/je vaše nejlepší. A nebo které auto si jako své první přejte. Já bych jednou rád Bmw 328i. Tento topic nemá nic společného s topicem ,,vysněná auta". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Já teda chci toho Opla Tigru :D Mylý lehký a 78kw v základu je slušný. A pěkný kola nárazníky atd a je to i pěkný auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Já teda chci toho Opla Tigru :D Mylý lehký a 78kw v základu je slušný. A pěkný kola nárazníky atd a je to i pěkný auto. No nevim nevim,mě se to zdá jako takový až moc křehký auto. Spíš do města,nebo pro děvčata... Kluci mají mít mohutné limuzíny... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 No nevim nevim,mě se to zdá jako takový až moc křehký auto. Spíš do města,nebo pro děvčata... Kluci mají mít mohutné limuzíny... :bash: tjn pro ženský ... ale co je malý to je hezký :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Moje první auto bylo wartburg(až na to že to moc nebrzdilo tak to bylo super auto),potom škoda 120 a ted škoda felicie 1,9D.Tak doufám že to bude mít dál stoupající tendenci a budu mít někdy pořádný auto:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 tak zatim si vozim prdel ve skoda 120 l :) spolehlivy cesky vuz...nebo kdyz neni otec doma tak mu beru jeho megana...a jednou bych chtel no ani nevim co asi polskeho fiata :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 jezdim na kole...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 jezdim na kole...:dozey: já vlakem :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 já kdybych měl Nissan Skyline GT-R tak jsem v sedmim nebi :):wohow: viz můj podpis :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 No, moje první auto byla Dacia 1300 a super auto, potom jsem upgradnul na Renaulta 9 1.5, dalsi byl Mercedes-Benz 123 2.4D (my best), no a ted mam Skodovku 105 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 já kdybych měl Nissan Skyline GT-R tak jsem v sedmim nebi :):wohow:viz můj podpis :P Ten jsem viděl na S-Bazaru za 3,5 mil. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 me by bohate stacil mini-morris:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 jo ono za menší poplatek e sehnat dá :D ale to je fakt uplně nejlepší autooo :D:wohow::wohow: to je přece uplně perfektní a aneni to přeplácaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 :) Vsichni jste ekologove... :P az na woko... :)... Kazdopadne pro zacatek skodovka :) Felicie dostacujici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 ja chci dodge viper edit: jinak takovej topic jsem tu pred chvili dal a lockli mi ho :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 ja chci dodge viperedit: jinak takovej topic jsem tu pred chvili dal a lockli mi ho :dozey: je to topic o ničem jinym :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 no jako prvni bych chtel staryho mustanga nebo novy camaro ,ale u me je nejpravdepodobnejsi ze podedim to co bude mit v tu chvily tata a zatim to vyada ze to bude mercedes E320 TDI teda myslim no a nebo si moooozna koupi Q7 ale tu bych nechtel to zere nakejch 17 litru to bych se uplatil za ten benzin ale nejradsi bych staryo mustanga ale zas ten nez by se opravil tak by to stalo strasnejch penez . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 no jako prvni bych chtel staryho mustanga nebo novy camaro ,ale u me je nejpravdepodobnejsi ze podedim to co bude mit v tu chvily tata a zatim to vyada ze to bude mercedes E320 TDI teda myslim no a nebo si moooozna koupi Q7 ale tu bych nechtel to zere nakejch 17 litru to bych se uplatil za ten benzin ale nejradsi bych staryo mustanga ale zas ten nez by se opravil tak by to stalo strasnejch penez . Co dělá tatínek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Co dělá tatínek? Takový otázky bych si nechal pro sebe. Někdo prostě má a někdo ne. Víc bych to neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 presne neres to ...on by mi to stejne jen tak nedal a jen kdyz by sobe kupoval new Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Ford Fiesta nebo Skoda Felicia do 70 000,- Něco co má malej objem a malou spotrebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 mini cooper ...nej auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 A máte už někdo našetříno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BennyBy Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 tak prvni auti bylo a je Peugeot 206 1,4 HDi a tedka k tomu jeste pribyla Skoda Octavia II 2.0 TDi 103kW :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Já si jdu v pondělí pro řidičák a moje první auto bude nejspíš alfa 146 : 110 kW (doufám že se nezabiju :) ) ,ale jeste neni koupeny tak se budu radši chlubit až příští týden ;) Bude to asi trosku rozdil , autoskolu jsem delal ve fabce combi 1,4 HTP 59 kW (Hovno To Pojede/HatáTitla Power) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.