Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spivejme s loco roco

bobo

Recommended Posts

No jo no. Ja som to vcera vecer pozeral, sluchatka na usiach a ked to namna vybehlo spadol som zo stolicky :lol: :wink:
haha to jeste nic neni ;) ja jsem docela nachylny na takove veci a jednou kdyz mi prislel link s necim podobnym (to byla nejaka pisnicka kterou pak pustili opacne a v polovine kdyz jsem si zafaral do toho jak to hraje tak to zacalo kricet) tak jsem asi tak pul minuty pobihal po pokoji a jecel jsem takovym krikem ze jsem probudil vsechny v dome (to bylo kolem pulnoci). Oni pribehli a upne se mi ptali co se stalo a to se mi trosku blbe vysvetlovalo :lol:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto je lepsie.

http://www.youtube.com/watch?v=azREBxGHpSo

doprdele tohle mi uz nedelej !!!! :evil: :lol:

No jo no. Ja som to vcera vecer pozeral, sluchatka na usiach a ked to namna vybehlo spadol som zo stolicky :lol: :wink:

tohle sem se jeste moc nelekl ale jednou to bylo horsi sem se musel soustredit abych projel bludiste a pak na konci na me vyskocila takova baba (podobna Samare s kruhu) a jecela asi tak pul minuty :D skoro sem dostal zachvat :lol:

Odkaz ke komentáři

Toto je lepsie.

tohle sem se jeste moc nelekl ale jednou to bylo horsi sem se musel soustredit abych projel bludiste a pak na konci na me vyskocila takova baba (podobna Samare s kruhu) a jecela asi tak pul minuty :D skoro sem dostal zachvat :lol:

Jo a chcel si prejst bludisko kde sa ti vyzlecie BRITNEY SPEARS tak? :mrgreen: :mrgreen: 8) 8)
Odkaz ke komentáři

Toto je lepsie.

Jo a chcel si prejst bludisko kde sa ti vyzlecie BRITNEY SPEARS tak? :mrgreen: :mrgreen: 8) 8)

nee to myslim nebylo ono :D normalni bludiste na 2 urovne a ta druha nesla dokoncit vzdycky na konci pri nejvetsim soustredeni tam vykukla ta baba :D

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...
nee to myslim nebylo ono :D normalni bludiste na 2 urovne a ta druha nesla dokoncit vzdycky na konci pri nejvetsim soustredeni tam vykukla ta baba :D

jj, to znam, ;) (bohužel :)) jsem se při tom bludišti málem podělal, protože tam máš takovej čtvereček a musíš projíždět nějakou dráhu, nejdřív je to v pohodě, ale na konci druhý kola musíš projet dráhu, která je stejně veliká jako ten čtvereček a když seš asi v půlce tý zúžený dráhy tak na tebe vybafne a věřte mi, že jsem ležel ještě asi minutu potom na zemi ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu