tydýt Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Zdravím...můžu při hraní her vypnout Antivirák bez nebezpečí nákazy PC? Ty co nejedou přes internet asi jo... což? Ale co takové hry jako WoWko etc? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Já ani nemám žádný antivirový program na noťasu nainstalovaný, jedu bez něj.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydýt Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 na to jsem se zrovna neptal... ale tak co už :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 svým způsobem si odpověď dostal, jedu už nějakej měsíc taky bez antiviru onlinovky,singly .. nikde žádnej problém ;) spamy,zpomalení či podobný věci jsem ke svému překvapení nepozoroval Takže jo, můžeš při hraní her vypnout antivirák aniž bys rozpoutal smrtonosnou nákazu po celé Zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Hlavně si to hrej na účtu s omezením. Ne na administrátorském.:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 hodne antiviru nabizi tky funkcni gaming mode, nebo silent run...nic ti pak nevyskakuje ani neotravuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.