snoxtaj Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Zdravím, hledám nějaké pěkné hry pro 2 a více lidí. Máte s nějakými dobrými hry zkušenosti? Nějaké auta, bojovky atd.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tanorak Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 V co-opu určitě všechny Lego hry a LittleBig Planet. Z bojovek bych doporučil hlavně Mortal Kombat a SoulCalibur. Popřípadě nejsou špatné hudební RockBand, pokud máš nástroje, nebo kvíz Buzz. Je toho určitě víc, tohle mě napadá tak v rychlosti =) Edit: Omlouvám se za Littlebig planet a Buzze, myslel jsem, že jsem v PS3 sekci. Zbytek platí =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 takychto tem je tu dost a v nich znama stranka na co-op hry http://www.co-optimus.com/system/1/xbox-360.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoxtaj Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Díky moc. A nějaké auta pro 2 v offline ? nemůžu vůbec sehnat :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 forza 4 nic lepsiho neni splitscreen 2-4 hraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Forza motosport nejde? Driver San Francisco třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.