snoxtaj Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2012 Zdravím, hledám nějaké pěkné hry pro 2 a více lidí. Máte s nějakými dobrými hry zkušenosti? Nějaké auta, bojovky atd.. Díky Citovat
tanorak Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2012 V co-opu určitě všechny Lego hry a LittleBig Planet. Z bojovek bych doporučil hlavně Mortal Kombat a SoulCalibur. Popřípadě nejsou špatné hudební RockBand, pokud máš nástroje, nebo kvíz Buzz. Je toho určitě víc, tohle mě napadá tak v rychlosti =) Edit: Omlouvám se za Littlebig planet a Buzze, myslel jsem, že jsem v PS3 sekci. Zbytek platí =) Citovat
trezzor Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2012 takychto tem je tu dost a v nich znama stranka na co-op hry http://www.co-optimus.com/system/1/xbox-360.html Citovat
snoxtaj Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2012 Díky moc. A nějaké auta pro 2 v offline ? nemůžu vůbec sehnat :-/ Citovat
chipomil Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2012 forza 4 nic lepsiho neni splitscreen 2-4 hraci Citovat
Jiřulka Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2012 Forza motosport nejde? Driver San Francisco třeba Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.