pigi96 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Hrál to někdo z vás? Chtěl bych se zeptat jak ho dostanu zpátky z "výletu".. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jinsan Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 mě by zajímalo jak se vůbec ta příšera posílá pryč :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Taky by mně zajímalo jak jí poslat do světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 V pravo nahore je jurneys a tam se da dat release. Tim mi odesel a uz nevim jak ho dostat zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 on se ti vrati treba druhy den sam, ja jich vyslal uz nekolik ale je pravda ze nektere se mi vubec nevratily :D jednoho brouka mam nekde v kanade :D btw jeden topis o tehle hre uz tu je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Ja ho mam furt tam kde jsem ho vypusril... Ani se nehl... Dej mi prosim link na ten topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Pořád nemužu přijít na to jak ho poslat do světa.Můžete tu někdo prosim napsat návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 kliknes na brouka, pak musis dat VYFOTIT a fotku pak muzes poslat spolecne s broukem do sveta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.