azumaninja Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Co si myslite?Jaka je nejlepsi akcni hra? Ja si myslim syphon filter logans shadown. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 manhunt 2 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Manhunt je nejlepší akční a hororová hra na PSP :) btw taky je to hra, která mě nejvíc vtáhla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Manhunt je nejlepší akční a hororová hra na PSP :)btw taky je to hra, která mě nejvíc vtáhla... Za chvili bude jen nejlepsi akcni hra, pac zanedlouho vychazi Silent Hill :) Ja mam z Manhunta trochu divny sny... Rezu kamosum hlavy atd... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry88 Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 God Of War! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 silent hill mi velmi ako akcna hra nepride je to adventura hororova a naj bude GoW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Jednoznacne Syphon Filter. Jak 1. dil Dark Mirror tak i Logan's Shadow. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 jj syphon , ja jsem hral manhunta asi jen do 2 mise a vuuubec me to nechytlo ... vsichni z toho jsou hotovy ale ja osobne si to uz nikdy nezahraju ( a to jsem tomu daval sanci dokonce 2x ! - po tom co jsem to vzdycky znechucene vymazal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 pro me asi nejlepsi medal of honor a call of duty a manhunt 2 je teda pekna blbost...vubec me to nebavilo fakt nuda tak nechapu co ste z toho vsichni tak hotovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 COD. Wifi pařby s kamaradama jsou nejlepšíííí:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 takže jednoznačně zatím GOD OF WAR eště nevyšlo, takže zatím mezi tím co vyšlo? 1. Manhunt 2 - akční adventura 2. Tomb Raider: Anniversary - taky akční adventura 3. Killzone: Liberation - akční 4 Silent Hill Origins - akční 5. SOCOM U.S. Navy SEALs: Fireteam Bravo 2 - akční já sem z akčních moc nehrál, takže žebříček je z toho co jsem mastil. Jinak TOP bude i Grand Theft Auto: Liberty City Stories Grand Theft Auto: Vice City Stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 no manhunt mi jako moc hororová hra n epřijde ale budiž... nejlepší čistě akční hrou určitě syphon filter zbytek už jsou žánrové mixi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Listopad 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 no tak jeste pridavam MEDAL OF HONOR,TOM RAIDER ANIVERSARY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 MoH: H (BTW nevíte kdy má vjít 2.) a SOCOM 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 ten killzone je dobrej,ale na syphona to nemá,bude to asi nejlepsi akcni hra ,asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 GTAcka! ;) Jednoznacne. ;) Potom samozrejme Manhunt, Tomb Raider, Total Overdose, Socom, Warriors...a ted tam s cistym svedomim davam i Silent Hill, protoze to je neskutecnej narez. A Syphon Filter...jsou to sice 2 velmi kvalitni hry, ale mne to prislo casem az moc stereotypni...u obouch dvou...nemuzu si pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Syphon 1.,2. a Manhunt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beky02 Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 nej je asi siphon filter treba ja se k nemu dostal pres celosvetovy hodnoceni a zatim sou na to skoro samy kladny recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 sice je to spíš adventura než akce ale pro mě je to jednoznačne Tomb radier anniversary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 tydle topicy mi přijdou na nic... 1 000 hlav 1 000 her.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jigga77 Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 manhunt 2, hra ktera me bavila uplne nejvic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 loco roco :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 tak patapon by se dal určitě zařadit mezi akční hry, dále syphon filter logan's shadow, killzone a GTAčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Star Wars Battlefront 2 - jelikoz sem u toho stravil par hodin multiplayeru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystoferus Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Myslim, že GTA Stories(LCS i VCS), Manhunt 2 mě rozhodně neurazil... Pak MiamiVice neni špatný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.