Mercilles Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Ahoj projel jsem si ABGX360 1.0.6 hru Sacred 2: Fallen Angel a vyjelo mi tohle. Jak, mám dále postupovat? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Zkusil bych se řídit tím, co ten program píše. Tedy je chyba ve video partition, ale bez správného souboru ji nemůže opravit. Řešení je jednoduché, stáhni si příslušný soubor, třeba na stránkách Abgx, strč ho do StealthFiles adresáře a spusť kontrolu ještě jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mercilles Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Zkusil bych se řídit tím, co ten program píše. Tedy je chyba ve video partition, ale bez správného souboru ji nemůže opravit. Řešení je jednoduché, stáhni si příslušný soubor, třeba na stránkách Abgx, strč ho do StealthFiles adresáře a spusť kontrolu ještě jednou. Ok, už to stahuju, ale kde najdu ten StealthFiles? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Tam, kde máš nainstalovaný Abgx, je to jeden z adresářů. Btw: necituj příspěvek hned nad tvým, je to zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mercilles Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Ok, vyzkouším a napíšu jak jsem dopadl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 ten adresář najdeš nejlíp tak že pustíš ABGX360 a zmáčkneš CTRL+F a dáš yes a on se ti otevře tak to tam hoď ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mercilles
Ahoj projel jsem si ABGX360 1.0.6 hru Sacred 2: Fallen Angel a vyjelo mi tohle. Jak, mám dále postupovat? Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.