azumaninja Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Cau chci se zeptat jestli muzu hrat ze slim online.Jedna se o to ze kdyz jsem mel psp fat tak jsem k nemu dostal takovej cervenej papir kde bylo nejaky cislo a to jsem musel dat asi na yourpsp nebo tak nejak a ke slimovi jsem nic nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 taky by mě to zajímalo:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Listopad 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Nikdo nevi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf.cz Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 no jasně že slimem můžeš hrát online jakou koliv hru co infrastrukturu podporuje a být sním na netu a ten papírek stim kodem byl posílám proto porotže sony za to posílaly třeba obal na UMD nebo film spider-man2 ale ke slimovy už se nic navc nedostává zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Listopad 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Aha tak to je super.Ja jsem se jenom divil kdyz sem si chtel zahrat MOH tak sem normalne vybral pripojeni pripojil sem se ale pak sem asi pul hodiny cekal nez se nacte to prihlasovani k servru nebo tak nejak a vubec se to nenacetlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azumaninja
Cau chci se zeptat jestli muzu hrat ze slim online.Jedna se o to ze kdyz jsem mel psp fat tak jsem k nemu dostal takovej cervenej papir kde bylo nejaky cislo a to jsem musel dat asi na yourpsp nebo tak nejak a ke slimovi jsem nic nedostal.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts