djpajovka Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Zdravím jsem novým majitelem PS 3, mám tři otázky: 1: jak dostanu na hardisk filmy z flashky? 2:jak poznám že je ovladač nabitý 3: někde jsem četl že musí být 100hz vypnuto, aby hry byli plynulé. Je to pravda? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kancelot Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 2. Stav nabiti ovladace ukazuje indikator po dlouhem zmacknuti toho "PS" tlacitka na ovladaci. 3. Pokud mate PS3 pripojenou pres HDMI kabel, tak automaticky prenasi jen 60Hz, ne? V kazdem pripade nemyslim, ze by volba rychlosti prekreslovani mela vliv na plynulost her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 filmy z flash disku jednoduše. Zapojíte flashdisk -> najedete na video->na flash disk->zmáčknout trojúhelník->a dat zobrazit all files-> najet na film a zase dat trojúhelník a dat kopírovat. Flash disk musí být naformátován v FAT32. Pokud je v NTFS, tak ho ps3 nezobrazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
djpajovka
Zdravím jsem novým majitelem PS 3, mám tři otázky: 1: jak dostanu na hardisk filmy z flashky? 2:jak poznám že je ovladač nabitý 3: někde jsem četl že musí být 100hz vypnuto, aby hry byli plynulé. Je to pravda? Děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.