Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak nastavit připojení k internetu- Modem? WTF?

DavelusKim

Otázka

Ahojte, potřebuji poradit ohledně připojení internetu k mému druhému PC, přeinstaloval jsem windows a ted nevím jak ten internet tam dát.. mám modem motorola

takhle vypadá internet mám od noelu (noel.cz) Kamarád mi ten internet vždy nastavil ale ted nebude mít do konce roku čas takže :crazy: :what?: ... Předtím jsem vždy musel dát nějaké ty masky sítě a ták ale naposledy co nám to nahazoval tak to nevyplnil jen něco pomačkal a hotovo :D na tom PC nemohu udělat screen nic.. páč není připojení k tomu netu :ouch: Kdo mi pomůže dostane 100kk + 2 kuličky proměny :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

TEd mám jiný problém :, mám Dell optiplex GX620 (ten nejmenší) mám takový problém, přeinstaloval jsem windows (Nainstalován XP home) a vypálil jsem si na CD z druhého PC sít'ové ovladače,ovladače pro intel a ták .. nainstaloval a internet šel stáhl jsem chrome.. net framework pak jsem stáhl zvukový ovladač nainstaloval ale ještě předtím jsem znovu nechtěně nainstaloval ten sít'tový a ted mi nejde internet restartoval jsem PC a chtěl znovu nainstalovat ten ovladač pro internet ale nic.. Připojení k místní síti zmizlo a v sít'ových připojeních nic nemám prázdno.. a když zkusím znovu kliknout na tu instalačku tak mě to hodí nějaký error nemohu sem dát screen, protože nemám na tom PC internet pochopitelně... Co ted'? Jsem uplně beznadějný :(

Odkaz ke komentáři

• 0

koukni se do ovladacich panelu, do spravce zarizeni, tam bys mel mit sitove zarizeni a urcite tam najdes i tu tvoji sitovku, rozklikni ji [uvidis i popis zavady] a dej odinstalovat ovladace, restartuj pc a zkus je tam dat znova

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu