Nichrome Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Mám takový zásadní dotázek, k tomu abych rozjel ISO hry na Slimu (nebo kdekoliv jinde) budu potřebovat alespoň jedno originální UMD?? Někdo mi to někdy říkal myslím a tak nevím estli mám s PSP koupit aj aspoň jednu origo hru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 nemusis..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 nemusis ale v nekterych pripadech se hodi..staci demo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dirtyskunk Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 nemusis ale v nekterych pripadech se hodi..staci demo.. Ahoj a včem například? jen se ptám rptože sám nevim :idea: páč mám jednu UMD gamesu a chtěl bych jí prodat protože to vůbec nehraju tak jestli bych jí nepotřeoval někdy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 No dříve jsem měl problém na fw 3.52M33 že mi některé hry kvůly M33 driveru nejeli, například vice city stories jsem nerozjel. Jak je to u novějších verzí nevím, protože používám DEMODISK:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nichrome
Mám takový zásadní dotázek, k tomu abych rozjel ISO hry na Slimu (nebo kdekoliv jinde) budu potřebovat alespoň jedno originální UMD?? Někdo mi to někdy říkal myslím a tak nevím estli mám s PSP koupit aj aspoň jednu origo hru.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts