H4nys Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 mam takovy problem... karta mi zustala ve ctecce karet (v notebooku) ... a nevim jak ji mam vyndat ona se mi tam asi zasekla...jak jsem ji tam spatne daval....dik za pomoc...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 No tak to se nam taky stalo :D :D ale povedlo se nam ji vyndat pomoci paratka :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 No nevim jestli ti stim nekdo pomuze ale me se to taky stalo daval sem to kamosovi a on to dal jeho tatovy(opravar pc)a prej ze to musel rozebrat a vyndat a pak zase slozit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 No nevim jestli ti stim nekdo pomuze ale me se to taky stalo daval sem to kamosovi a on to dal jeho tatovy(opravar pc)a prej ze to musel rozebrat a vyndat a pak zase slozit. Tak tenhle pripad znam takhle sem jednou daval kartu do ctecky pamet. karet v mem PC jenze sem ji dal do spatne zdyrky :D ale nastesti sem ji asi po mesici vyndal a to tak ze sem cele PC obratil vzhuru nohama a ruzne sem to natacel a najednou sem ji uvidel vzal sem si pinzetu a olalaaa byla venku :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Listopad 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 dik za rady ale uz se mi to povedlo pomoci mini sroubovacku...kdyz jsem kartu dal do PSPcka tak mi nenajela ...jak jsou takove ty prouzky pres to zlate z druhe strany karty byly upe do*ebane...zacal jsem se ''potit'' :D co ted rikal jsem si?:D ty prouzky jsem odstranil..vse dopadlo dobre...a karta zase jede jak ma...ufff..xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
H4nys
mam takovy problem... karta mi zustala ve ctecce karet (v notebooku) ... a nevim jak ji mam vyndat ona se mi tam asi zasekla...jak jsem ji tam spatne daval....dik za pomoc...;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts