Vasilko Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Čau lidičky :D, Jak už jste asi pochopili, tak mě zajímá, jestli je nějáká hra, která se dá hrát ve více hráčích na jednom zařízení. Příklad je Super monkey ball - v demu jsem hrál nějáky úkol ve kterém 2 hráči (každý jedním Joystickem) ovládá opici a snaží se s ní dostat do cíle... Je takových her víc? Předem díky :) (Chtěl bych si koupit Little Big Planet a All Star battle Roayal - jaké s těmito hrami máte zkušenosti?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Pokud to nemusí být tak, že hrajete najednou, tak doporučuji Frobisher Says! S kluka ve třídě jsme se super zabavili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 No tak právě LBP je hra, která obsahuje několik miniher, které lze hrát ve dvou najednou. Ne celou hru, ale některý minihry jo. A některé třeba nastřídačku. (každej hráč dělá jeden tah) Nemluvě o tom, že tam máš ten editor. Záleží jak jsi schopnej a trpělivej. ale klidně si tam potom hříčky pro více hráčů můžeš vytvořit sám. Dál mě nic nenapadá, protože hrávám jenom sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Zadni Worms jeste nejsou? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Prosinec 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Takže říkáte Little Big planet :) Díky moc ( Frobishera paříme celé dny ve škole :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Ok mám little big planet.. Může mi někdo přesně popsat kde je ten Mulťák na jedné obrazovce ? :D Nemůžu nikde najít.. např ten ICE hockey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Vasilko: Musíš hrát kampaň. Postupně se ti budou odemykat nové levely. Včetně těch vedlejších, které právě obsahují tyto minihry všeho druhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 aha aha ;) Díky moc.. Co bych dělal bez Console Fóra :/ Ještě aby se na CF chytilo víc lidí a bylo by to nejlepší ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 a co treba AR hry? tech taky par je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.