Chowky Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Dobrý den, chci se vás zeptat, jestli někdo z vás neví jak smazat pozvánky (Invite) na hry které mám na svojem účtě? Je jich tam asi 300 a nechce se mi to mazat po jednom ptz je to na pěkně dlouho dobu:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chowky Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Nejde to? TapTalk Neo V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Myslím, že jdou smazat všechny zprávy najednou, nebo po jedné. Něco jako označit více nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chowky Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 No když chci všechny, jak to udělat?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 (upraveno) Message box - received - trojúhelník - delete Upraveno Prosinec 19, 2012 uživatelem sooe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 (upraveno) Message box - received - trojúhelník - delete Jenze tim smaze vsechny zpravy ne ? on chce jen invite Edit: spatne jsem si to precet srry Upraveno Prosinec 19, 2012 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chowky
Dobrý den,
chci se vás zeptat, jestli někdo z vás neví jak smazat pozvánky (Invite) na hry které mám na svojem účtě?
Je jich tam asi 300 a nechce se mi to mazat po jednom ptz je to na pěkně dlouho dobu:ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.