adioflip Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 (upraveno) Ahoj, mám prosbu. Mám několik videí, která bych potřeboval udělat jako jeden dvd disc a aby videa běžela za sebou a ve smyčce. Povedlo se mi video disc udělat v ashampoo, ale bohuže videa ve smyčce neběhají. Poradíte prosím jak na to ? Děkuji. ps. je to do dvd přehrávače Upraveno Prosinec 8, 2012 uživatelem adioflip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LG number 1 Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Jako že si chceš určitá videa vypálit za sebe (nebo spojit dohromady ?) a v DVD playeru to pouštět ve šmyčce ? Když DVD dojede na konec, dojede na konec...pokud tam nemáš nastavené (skrz ovladač) opakování - tvoje smyčka, tak se to neudělá a normálně se to vypne. Nebo jak to myslíš ? (pokud se mylim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adioflip
Ahoj, mám prosbu. Mám několik videí, která bych potřeboval udělat jako jeden dvd disc a aby videa běžela za sebou a ve smyčce. Povedlo se mi video disc udělat v ashampoo, ale bohuže videa ve smyčce neběhají. Poradíte prosím jak na to ? Děkuji.
ps. je to do dvd přehrávače
Upraveno uživatelem adioflipOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.