abrakadabra26 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 (upraveno) ahoj, mam problem s mechanikou ... kdyz chci zapnout xbox tak mechanika hned po startu vyjede ale jenom do pulky. ta se ale da popotahnout nebo schovat ale kdyz ju treba schovam rucne tak ale po nacteni dashboardu se mi nechce otevrit kdyz zmacknu tlacitko open a kdyz mi pri startu vyjede do te pulky tak ji popotahnu a dam do ni dvdcko tak mi to dvd nechce precist a pak po startu xboxa se mi uz ani nechce ta mechanika otavrit do te pulky jak pred tim... pise "Open Drive" v okinku pro mechaniku v dashboardu. nevite cim to je? diky. PS: To je kamaraduv xbox a kdyz to chcel flashnout tak pri flashovani se mu objevil cerveny kruh smrti tak vypl xbox...dal vsechno do kupi (zustal tam pravdepodobne oficialni software ... nepreflashoval) a pri zapojeni do tv se stalo tohle Upraveno Prosinec 8, 2012 uživatelem abrakadabra26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.