Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Sekani Her

honziikx

Otázka

Zdravím,

Mam takový problém sekají se mi hry (battlefield play for free,Ghost recon online, Swotr atd atd)

A nevím čím přesně to je jestli spíš procesorem nebo grafickou kartou rekl bych že spíš tou grafikou,

ale radši se ptám abych si nekoupil nějaky komponent a ono by to bylo porad stejny .-.

PC: Typ CPU DualCore Intel Core 2 Duo E6850, 3000 MHz

Grafický adaptér NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB)

Název základní desky Asus P5N-E SLI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)

Ram 4gb ddr2

Windows 7 ultimate

Zdroj PS040 Zdroj Sweex 650W, Low Noise

Napřiklad Battlefield play for free jsem hraval na ještě starším PC nez je tohle jen měl lepsi grafickou kartu

tak se chci ujistit ze to je Grafikou diky za odpovědi.. (btw: například WoT mi jede v poho na 70 FPS.. a to je to naročnějsi hra)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdar,

Karta a procesor jsou to sice starší, ale při hraní Battlefield for free což je hra velmi nenáročná by se to podle mého názoru sekat nemělo. Na jakym to hraješ rozlišení? Máš updatovaný drivery na grafickou kartu? Jak moc se ty hry sekají 10-20FPS? Zkontroluj si teplotu CPU http://www.alcpu.com/CoreTemp/ a grafiky http://www.gputemp.com/ po nějakejch 10-ti minutách hraní a postni je sem. Zatím se ptáš hodně obecně, problém se musí konkretizovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu