Quicksilver Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Mel by jsem dotaz parkrat jsem hral pres Link hru Call of Duty Modern Warfare 3 ,ale posledni dobou vidim 10 lidi a kdyz se chci na nej pripojit. Casto to nejde sice tam vidim ovladac a nekdy to napise,ze jsem pripojeni ,ale pak dam reflash v Link ve hre a nic nenabehne. Akorat me nekdy jde pripojit do room k jednomu hraci.Dela to taky nekomu ? Co kdyby jste udelali seznam lidi z CR co hrajou pres LINK a dali se navzajem do pratel ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 cs mě to dělá taky jinak xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Snad je to tou betou.Jinak super parba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 snad udelal jsem title update a ukazuje mi to hrace v činských znacích a resetuje mi to xbox: xD tak snad časem to pujde lepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 taky mám stejný problém. před updatem to fungovalo dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 jj stejny problem i u me :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 mel sem stejny problem, po updatu dashlaunch na 3.05 mi to zacalo fungovat normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 cs heled Link nějak nejde co? nespadli jim servery? nebo co? stránky prý nejdou . xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 jo po updatu dashlanche 3,05 mi to taky šlo, ale jen půl dne, pak mi to začlo vyhazovat stejnou chybu unable join game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.