Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Brick/Semi-Brick

Kapr

Otázka

Zdar......vim ze se tady o tom hodne mluvi.....ale radsi se zeptam........posledni dobou mi psp zacalo delat to......ze kdyz spostim juiced 2 nebo nakou jinou tak se psp sekne a vypne se.......da se zapnout ale sekne se kdyz nacita UMD takze nacte pozadi(bez wallpaperu jenom to co mate default)hodiny baterku a datum....tak se ptam co to teda je?:blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

brick/semibrick = když nemůžeš vůbec zapnout psp

při semi se dostaneš ale do recovery (brick=pandora)

pro tebe:

1.podívej se jestli máš nasatvený dobře spouštění iso her (jestlis umd nebo bez něj-noemal mode/ m33driver)

2.přeinstaluj CF na nějaký jiný nebo stejný;;doporučuji 3.52m33

3.pokud pořád nic naformátuj kartu

4. nevím možná ve flash 1 vymazat config.se

Odkaz ke komentáři

• 0

Kapr : mas zapnuty autorun UMD a mas vyje*lou mechaniku nebo umd disk , takze to chce zapnout to UMD , ale nejde mu nacist , bud na zacatku vzdycky vyndej UMD nebo ten autorun vypni ( ted nevim jestli je to tim autorunem , nebo to dela i bez neho , ale vim ze jsem mel na FATu stejnej problem ... , jeste obcas pomuze zatlacit dvirka trosku k PSP )

Odkaz ke komentáři

• 0
Kapr : mas zapnuty autorun UMD a mas vyje*lou mechaniku nebo umd disk , takze to chce zapnout to UMD , ale nejde mu nacist , bud na zacatku vzdycky vyndej UMD nebo ten autorun vypni ( ted nevim jestli je to tim autorunem , nebo to dela i bez neho , ale vim ze jsem mel na FATu stejnej problem ... , jeste obcas pomuze zatlacit dvirka trosku k PSP )

no jasne:bash: vzdycky kdyz vyndam disk tak to jede.......hele a neni to treba na reklamaci?ze bych si tam dal origos FW a sel jim rict ze se mi seka psp?

Odkaz ke komentáři

• 0

no ten sony driver mam........automaticky start UMD nemam......ale zkousel sem tam nechat UMD a vypnout psp a zapnout......a to v poho nabehlo.....u jinejch her to nedela...........jenom u juiced2 a to kdyz ho zapinam.........ale po druhy to jede........myslite ze to muze byt hrou?(je to RIP)

Odkaz ke komentáři

• 0
no ten sony driver mam........automaticky start UMD nemam......ale zkousel sem tam nechat UMD a vypnout psp a zapnout......a to v poho nabehlo.....u jinejch her to nedela...........jenom u juiced2 a to kdyz ho zapinam.........ale po druhy to jede........myslite ze to muze byt hrou?(je to RIP)

lol pokud ti to dela jen u nejake hry, nebo jen u nejakych, tak co to hrotis, je jasne ze je to hrou :D ... ja myslel ze ti to dela vsude..

.. delal jsem rip z midnight club pro 1GB kartu, vse ok, do doby nez jsi sel do tuning shopu, tam se hra sekla a PSP se vypnulo, ale jinak by jsi to ani nepoznal vse OK!

.. pak jsem stahl me and my katamari, vzdy u jedne mise je nekonecny loading - spatne stahle z torrentu ..

.. pak jsem z torrentu stahoval loco roco, take vse OK, az do jedne mise, tam zacal podivne blbnout a vrzat a skripat zvuk, vypnul jsem ho a jelo se dal, takhle asi jeste tri dalsi mise, pak jsem si chtel zmenit "postavicky" a PSP se seklo, pak u jedne mise se PSP take seklo a vyplo se.. stahl jsem nove loco roco, odsud z fora, neripovane, a vse OK, od te doby vse stahuji odsud a uz nikdy zadnej rip nechci videt, mam 4GB kartu, takze vse ok.. obcas se jeste objevi neco nic moc, ale je to jedna ze 30ti her.. takze ok.. a fakt to neni CFW :D

tak to neres.. jestli ti to nedela u vsech, tak je to jen hrou proste, nejdriv zkus stahnout NErip, nejakou funkcni potvrzenou od nekoho... od nekoho co mu to jede OK, to si stahni a az kdyz by ti neslo neco co ost. jde, pak se zacni bat.. drive nezakladej zbytecny topicy..

Odkaz ke komentáři

• 0
no jo.....ale kamosovi to dela u spidermana3 a ja mam uplne ten samej soubor a nedela mi to.........jinak blbne to jenom nekdy........

jo, zalezi to i na CFW, na spravnem opravenem idstorage apod...

me napr. take blbnul Crazy Taxi a Skivakovi na stejnem CFW sel uplne ok ..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu