throska Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 dnes jsem slišel že je udajně česká lokalizace do psp (že by menu v psp mohlo bejt česky? ):bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 neni to lokalizace...ale specialni xmb...je to tu na foru hledej ;) ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 dnes jsem slišel že je udajně česká lokalizace do psp (že by menu v psp mohlo bejt česky? ):bash: a já snad ještě neslYšel o někom, kdo neumí česky, že potřebuje češtinu do psp :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 a já snad ještě neslYšel o někom, kdo neumí česky, že potřebuje češtinu do psp :lol: jn taky jsem si všiml, že někdo sliší a někdo slyší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
throska
dnes jsem slišel že je udajně česká lokalizace do psp (že by menu v psp mohlo bejt česky? ):bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts