wrout Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Máte někdo zkušenosti s hraním na 3D monitoru na PC? Narazil jsem na tento monitor, celkem zajímavá cena. Zatěžuje 3D nějak hardware nebo je to čistě funkce monitoru? http://www.alza.cz/27-acer-hr274hbmii-d307311.htm#popis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Ja som skusal na TV (tiez pasivna technologia ako tento monitor) z X360 dve hry: Crysis2 a Avatar. Je to zaujimava skusenost s tou hlbkou, v Crysis 2 pohlad prvej osoby tiez zaujimave videnie tej svojej zbrane...ma to nieco do seba, ale treba si to skor asi vyskusat, ci by ti ten pohlad nerobil po dlhsom case problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Myslím že ho spíše zajímá 3D technologie pro hraní PC her a z toho vyplývající zátěž na procesor a grafickou kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belidor Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 (upraveno) Aby jsi si zahrál 3d na PC aspoň v decent kvalitě tak budeš určitě chtít minimálně grafiku okolo 4k tisíc a procesor cca kolem 5k takže tě ten comp vyjde asi na 12k-13k, nebo by jsi mohl sehnat bazarovej se starsima generacema o dost levněji. Kdyžtak rád pomůžu s buildem. EDIT: U toho monitoru co jsi postnul je napsáno: HW 2d-3d koverze čehož bych se možná i trochu bál. Upraveno Prosinec 10, 2012 uživatelem Belidor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 (upraveno) to bych neřek ale nevim......když je to monitor s 3D technoligii tak ten vypočet do 3D děla jen ten monitor a HW pc to nezatěžuje edit: Belidor : jeho zajima jak funguje 3D hrani her na pc on si nechce sestavovat PC !! :D Upraveno Prosinec 10, 2012 uživatelem Psychos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belidor Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Ahaa :D Tak je to asi takhle: Buď si koupíš takovej monitor s tou HW konverzí a nezatíží to HW PC vůbec, ale nebude to opravdový 3D bude to takvý plastický, nebo si koupíš dražší monitor s aktivním 3D, kterej spolu s dražší kartou uměj udělat opravdový 3D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Aktivní nechci, to je jak nosit cihlu na hlavě. Asi by bylo nejlepší to někde vidět, technologie konverze 2D-3D. Nevíte náhodou o něčem v Praze? Leda tak Alza... Trezor: nemyslím, že by mi to dělalo problém, v kině jsem byl na několika filmech a vždy v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 kino a doma na tv nebo monitoru jsou ruzny technologie neplet kecky a cecky dohromady jsem treba priznivce aktivni technologie nejak nechapu tu cihlu na hlave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Trezor: nemyslím, že by mi to dělalo problém, v kině jsem byl na několika filmech a vždy v pohodě. Tak potom kde je problem, ze sa na to pytas? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 já se ptám, jestli s tím má někdo zkušenosti, s konverzí 2D-3D. Hardware to nezatěžuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 já se ptám, jestli s tím má někdo zkušenosti, s konverzí 2D-3D. Hardware to nezatěžuje O konverzii z 2D na 3D sa diskutuje aj normalne pri TV vysielani...jednoducho to nie je s takou hlbkou, ako ked mas normal format pre 3D, napr. SbS (Side by Side) dva obrazy vedla seba, ktore ti TV spoji dokopy a mas obraz cez okuliare v 3D...toto je uz plne OK. Takze idealne by bolo v hre, aby bola moznost 3D od vyvojarov hry a to dva obrazy vedla seba, alebo Top-Bottom (ako je to na konzolach) a potom aby to TV tie dva obrazy spojila (neviem, ci aj 3Dmonitory takto pracuju). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Myslíte, že tenhle monitor by byl vhodný pro Xbox 360? Jaká je kvalita repráků? Jaký by mohl být obraz? Samozřejmě skrz HDMI na FullHD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 (upraveno) Myslíte, že tenhle monitor by byl vhodný pro Xbox 360? Jaká je kvalita repráků? Jaký by mohl být obraz? Samozřejmě skrz HDMI na FullHD. V dnesnej dobe su vsetky TV/monitory vhodne pre herne konzoly. Ale ked chces tento monitor hlavne k 3D, tak by som sa popozeral po nejakych testoch tohto monitora! Niekomu staci ten zvuk z monitora, iny si konzolu pripoji aj k inemu zvukovemu zariadeniu. EDIT: jeden test som nasiel http://www.testsieger.de/t40314108/testbericht-lesen/acer-hr274hbmii.html Upraveno Prosinec 12, 2012 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.