Mystik Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Ahoj, mám otázku mám 8gb kartu a na ní mám stažené psv hry (FULL z PSV STORE) a chci koupit jeste jedno PSV bude tato karta na druhem PSV fungovat i ty HRY co jsou na ní nahrané ??? děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 S největší pravděpodobností ne. Jednotlivé karty jsou vázány na PS Vitu, musel by ji nejspíše naformátovat. Ale je tu jedno jiné řešení: Jde totiž použít 1 PSN účet na 2 PS Vity. Takže když budeš mít doma 2 PS Vity a každá svou paměťovku, tak na tom můžeš mít ty samý hry z PSStore, jelikož používáš ten samý PSN účet. - toto mam odzkoušené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mystik
Ahoj, mám otázku mám 8gb kartu a na ní mám stažené psv hry (FULL z PSV STORE) a chci koupit jeste jedno PSV bude tato karta na druhem PSV fungovat i ty HRY co jsou na ní nahrané ???
děkuji za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.