Jameson Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Zdravím, mám problém při zobrazování her, když je chci načíst z flashky. Když načítám přes externí HDD je vše v pořádku, jakmile chci ale načíst s flashky (cesta ke hrám je stejná a nastavená je dobře) nenajde mi to žádné hry. Podařilo se mi to obejít tím, že jsem nejdříve načetl hry z externího HDD pak exterňák vyjmul vložil flashku (se stejnýma hrama) a poté se to spustilo i s flashky. Pokud ale chci mít flashku už od zapnutí xboxu nic se nenačte. Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Flěšku musíš mít v xboxu už před zapnutím, pokud ji dáváš do xboxu až po zapnutí, xbox nedetekuje flešku neboť při zapínání skenuje zařízení, takže buď strčíš flešku před zapnutím do xboxu a nebo zmářknš xbox tlačítko na ovladači a dáš ok, což se jakoby zresetne FSD a znova se oskenují zařízení a nejde ti to tu flešku. Pokud jsi ale touto větou nemyslel to co jesm psal: Pokud ale chci mít flashku už od zapnutí xboxu nic se nenačte. tak jedině znovu jít do nastavení a najít cestu pro danou flešku znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 To jsem zkoušel, asi zkusím nahodit znovu FSD2.2 tam to myslim jelo... i tak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Prosinec 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Tak jen hlásím, že problém se vyřešil po přechodu zpět na FSD2.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.