Nelors Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Dobrý den, Mám problém s hrou Call of Duty: Black Ops 2 když hru spustím, menu mi normálně naběhne a jde přejít i do multiplayer menu nebo do zombie mod menu. Ale jakmile se pokusím spustit kampaň nebo se pripojit na multiplayer mapu (přes XBSlink) tak naskočí černá obrazovka a nic se neděje (zkoušel jsem to nechat zapnuté i přes hodinu) Mám konzoli s RGH, Freestyle Dash 2 a Dashboard verze 2.0.15574. Hru jsem stahoval z piratebay. Call.Of.Duty.Black.Ops.II.(2).RF-X360ISO [XBOX360] stahoval jsem 2x Zdá se mi zbytečné stahovat jinou verzi protože tato má přes 500 seedů takže by podle mě mela být funkční. Jinak mám v konzoli přes 40 her a některé z nich jsou i novější nez BO2 a u žádné mi chya nenastala. Předem děkuji za všechny odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Musíš si aktualizovat daschlaunch-pak ti to půjde. V sekci hry si najdi COD BO2 je tam o tom hodně. Všem to dělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacqo Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Dobrý den,Mám problém s hrou Call of Duty: Black Ops 2 když hru spustím tak naskočí černá obrazovka Znamy problem. Musis pouzit dashlaunch alespon3.04.Jiz je k mani 3.05. Je to pomerne jednoduche a taky si prehraj FSD3 jento zkopirujes a v dashlaunchi zmenis cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.