Nelors Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2012 Dobrý den, Mám problém s hrou Call of Duty: Black Ops 2 když hru spustím, menu mi normálně naběhne a jde přejít i do multiplayer menu nebo do zombie mod menu. Ale jakmile se pokusím spustit kampaň nebo se pripojit na multiplayer mapu (přes XBSlink) tak naskočí černá obrazovka a nic se neděje (zkoušel jsem to nechat zapnuté i přes hodinu) Mám konzoli s RGH, Freestyle Dash 2 a Dashboard verze 2.0.15574. Hru jsem stahoval z piratebay. Call.Of.Duty.Black.Ops.II.(2).RF-X360ISO [XBOX360] stahoval jsem 2x Zdá se mi zbytečné stahovat jinou verzi protože tato má přes 500 seedů takže by podle mě mela být funkční. Jinak mám v konzoli přes 40 her a některé z nich jsou i novější nez BO2 a u žádné mi chya nenastala. Předem děkuji za všechny odpovědi Citovat
Krabbio Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2012 Musíš si aktualizovat daschlaunch-pak ti to půjde. V sekci hry si najdi COD BO2 je tam o tom hodně. Všem to dělalo. Citovat
jacqo Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2012 Dobrý den,Mám problém s hrou Call of Duty: Black Ops 2 když hru spustím tak naskočí černá obrazovka Znamy problem. Musis pouzit dashlaunch alespon3.04.Jiz je k mani 3.05. Je to pomerne jednoduche a taky si prehraj FSD3 jento zkopirujes a v dashlaunchi zmenis cestu. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.