honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli by mi někdo neporadil jaky nejlepsi procesor by sel na tuto zakladni desku , a kdyz tak ktery diky za odpoved ;) Název základní desky Asus P5N-E SLI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 a jakej máš teď procesor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Procesor:Typ CPU DualCore Intel Core 2 Duo E6850, 3000 MHz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 na tovji zákl.desku už se procesory nevyrábějí,takže u nás jedině nějakej bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 hmmm, to jsem čekal dobře díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 není zač,kdyžtak sem napiš,kdyby jsi ho přece jen chtěl kupovat ;) ale já už bych volil komplet nový :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 No tak zakl+ procesor že chtěl bych nějaky 4 jadro :-( xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 no tak jecstli na to máš prachy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Nemohl bych te poprosit, nedal by jsi mi dohromady ( Procesor + zakl,desku) za nějakou priznivou cenu? aby byly kompatibilní? nevyznam se v tom moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Tak něco malo by se u me snad jeste naslo;) objednal jsem si grafiku tak ted jeste neco mensiho pod stromecek ne?. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 s k tomu,ale potřebuješ i RAMky,rptože ze staré základovky by ti nepasovaly,teď jsou DDR 3 a ty tam máš DDR 2,pak čemu říkáš příznivá cena? A k čemu to bude určený?(hry,internet,..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Tak ramky bych koupil.Chtěl bych aby to neco spustilo nerikam ze chci aby na tom bezel bf 3 na full xD ale treba mafii 2 fifu 13 swotr atd :-) a ta cena? no proste co nejmin ale aby to neco spustilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Co si třeba myslíš o tomhle?,http://pocitace.aukro.cz/intel-i5-750-4x3-6ghz-asus-p7p55d-sli-zaruka-i2858298247.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_1T0G011LE3011PF001 ..popřípadě vzít ramky 2x4GB do dual channelu, jinak sice je tohle 2 jádro,ale já toto mám taky,ještě o něco slabší a jedu na tom BF 3 na ultra,ale to už musím trochu nataktovat grafiku,jinak to mám na vysoké,takže všechno ostatní,co požaduješ rozjedeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Co si třeba myslíš o tomhle?,http://pocitace.aukro.cz/intel-i5-750-4x3-6ghz-asus-p7p55d-sli-zaruka-i2858298247.html určitě ne,za tu cenu se dá sehnat lepší procesor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 ejj tak to je pecka :) cekal jsem ze to bude vic penez ;) dobre parada tak kdyz rikas ze na tom jedes BF3 :-) hele diky moc moc si mi pomohl. btw objednal jsem si tuto grafiku nebude to nějak moc brzdit ? http://www.czc.cz/asus-engtx550-ti-di-1gd5_2/98631/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 jojo, ta deska bude možná i předimenzovaná,ale to je jedno, jinak kdyby jsi chtěl 4 jádro,tak bych ti doporučil nějakou tu i5,ale ne tu,co jsi sem ted postnul :D,ale připlatil by sis cca 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 No tak kdyz staci ta i3 na takovy hry tak zatim koupim ji a potom dyztak dokoupim nějakou i5:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Jojo,k téhle desce dokoupíš v pohodě :) ..jinak taktovat se nechystáš,že ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 ten procak co jsi postnul? no nevim prodle toho jak pujdou hry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Podle toho jak na tom poběží ty hry co chci hrat :-) ale spíš ne. btw nebude mi to brzdit tato grafika??. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Jojo,ten procák,tady ten taktovat totiž nejde,ale hry rozjedeš neboj :) ted jsem zkoušel Far Cry 3 a jelo to plynule,pak už je to o tom jakou máš grafiku spíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 mam tuto:http://www.czc.cz/asus-engtx550-ti-d.../98631/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 no, to není tak zlý,sice to není žádnej zázrak,ale zatím stačí,já mám o level výš,tu stejnou od ašusu,ale GTX 560Ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 ok:-) no tu jsem si objednal a zitra mi prijde... a na vanoce objednam ty 3 vecicky co jsi poslal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Hele díky moc za rady,moc to pomohlo mizim jeste jednou diky mej se ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honziikx
Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli by mi někdo neporadil jaky nejlepsi procesor by
sel na tuto zakladni desku , a kdyz tak ktery diky za odpoved ;)
Název základní desky Asus P5N-E SLI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.