Friberg Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Zdravim, mám otázečku ohledně ukládání her na PS3, pokud přejdu na novej PS3, přihlásim se na svůj účet, tak jestli tam budou sejvi ze starého PS3. Případně pokud ne, jak dostat staré sejvi do nového PS3. Díky friberg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 God Raptor Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Potřebuješ jen USB flash disk, starou a novou PS3. :) Strš do starý flasku a běž do game a save data a překopíruj všechny savy na flasku, pak ji strč do nový ps a překopči to. :D Jestli to chceš podrobněji tak napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Friberg Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Ok, díky už to mám hotové :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 a jak na stáhnuté savy z netu? ty nejspíš se musejí nějak upravit a savy z jiné console počítám, že musejí být také upraveny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 God Raptor Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 V tomto se nějak neorientuju, ale předpokládám, že upraveny musí být stoprocentně... Protože hra ti neotevře savy z jiného účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 No je to uplne jedno protoze vetsina (mozna vsechny) savu je vazana na ucet hrace ktery tento save vytvoril takze se neda v jine konzoli spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 jde to nějak upravit, někde jsem to kdysi četl jen nevím kde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Dobre ale za 1. Nebude to lehky Za 2. neni lepsi si tu hru zahrat coz pokud si tu hru koupim chci si ji uzit a to ze se nekde seknu a delam neco furt dokola to k tomu proste patri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 nechce se mi hrát tu samou hru dvakrát do konce a chtěl jsem něco zkusit. Návody jsem nějaké našel i prohramy, ale angličina není mou silnou stránkou. Takže pokus o úpravu savů nedopadl dobře:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Jo takto no co se da delat to ti neporadim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Friberg
Zdravim, mám otázečku ohledně ukládání her na PS3, pokud přejdu na novej PS3, přihlásim se na svůj účet, tak jestli tam budou sejvi ze starého PS3. Případně pokud ne, jak dostat staré sejvi do nového PS3.
Díky friberg.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.