kozel97 Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Nevíte, kde ve hře změnit jazyk? Stáhl jsem si patch na Polskou ligu a změnilo mi to češtinu na polštinu a při spuštění výběr jazyka již není. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeniczech Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 No pokud vím, tak na začátku si člověk může vybrat ze všech jazyků - tam by to být omezené nijak němelo - Taková technická, zkoušel si šipku doprava a doleva? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Ještě jednou. Na začátku to není. Potřebuju to změnit ve hře. Stáhl jsem patch a místo výběru jazyka, tam je taková ukázka na Polskou ligu. Taková technická, zkoušel jsi číst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeniczech Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Já jsem se tě o nic neprosil.. :) Vím jak by si to vyřešil, ale když mě dáváš takovou otázku, tak si to nechám pro sebe.. :D Sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Tak proč to nenapíšeš hned a píšeš hovadiny? LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeniczech Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Pravda je taková, že pokud do Fifi budeš instalovat nějaké neoficiální věci, tak ti to prostě bude blbnout.. Nevím zda máš origoš nebo ne, pokud ano a hraješ přes origin, tak si koleduješ o banán. Takže - odinstalovat, nainstalovat a nedávát tam žádné blbosti je ten správný recept.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Díky moc, ale ptal jsem se na změnu jazyka. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Pravda je taková, že pokud do Fifi budeš instalovat nějaké neoficiální věci, tak ti to prostě bude blbnout.. Nevím zda máš origoš nebo ne, pokud ano a hraješ přes origin, tak si koleduješ o banán. Takže - odinstalovat, nainstalovat a nedávát tam žádné blbosti je ten správný recept.. ;) To ovšem není tak úplně pravda že?Mám origo přes origin,mám tam stáhlé jiné komentáře (spain a english),dále enb mod a mod na úpravu lod,banána po 2 měsících nepociťuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Prosinec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Chytrolín co nic neví. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeniczech Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 (upraveno) To, že si tam člověk dá officialní komentáře není nic neoficiálního. To, že tam změní textury trávníku taky není žádnej problém. Pokud se však do hry zasahuje tak, že si na začátku nemůžeš ani vybrat jazyky, mění se tam atributy hráčů, týmů atd. tak to už mluvíme o úplně jiném zásahu.. ;) Není nejhorší něco nevědět, ale vytahovat věci z kontextu. Tak to jen abych tě hodil zpátky do latě.. A teď přímo k jádru věci, pokud tedy chceš naslouchat.. Jelikož na Fifě u EA pracuji - starám se o reprezentace několika státu, včetně té České, pohybuji se v komunitě, která tyhle problémy řeší a vím, že už se tam pár banánu za takové podobné věci dalo, tak ti radím nejlépe, jak můžu. Ty si z toho vem co chceš a hraj třeba tu fifu klidně dál v polštině, když ti to za to stojí.. První část tohoto postu jsem smazal - nebyla myšlena tak, jak vyzněla.. Omlouvám se za to Upraveno Prosinec 18, 2012 uživatelem Jeniczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Prosinec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 A co třeba když nehraju vůbec online, nebo mám dvě instalačky? Já se jen ptal jak změnit jazyk ve hře. A ne jestli dostanu ban. BTW: Problém jsem hned vyřešil ten den na jiném foru, kde jsou normální lidi. A taky od lidí z EA. Ach jo, chlape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeniczech Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 (upraveno) Já jsem ti řekl klasickej postup, jak se to ve hře dělá.. Denně tu píše mnoho lidí s banálními problémy, kde si třeba ani nevšimli toho, že se dá šipkou doleva nebo doprava změnit jazyk. Jak člověk bez urážky vůbec může vědět, že nejsi jeden z nich? Tím samozřejmě nechci urážet ani tyto lidi, prostě někomu něco de od přírody, jiný se to musí naučit.. :D Psal jsem, že pokud hraješ přes Origin (což znamená, že seš připojenej online), tak riskuješ banán. To, že jsem se ti snažil pomoct je jedna věc, a to že si ty vztahovačnej předvedl si to, co si předvedl je věc druhá. :) A vůbec, BTW. mohl si diskuzi na začátku zastavit a říct, že si problém vyřešil. A nebo být dokonce i více konstruktivní a napsat postup jak si toho dosáhl. To by si ale musel být na začátku daleko více konkrétní a napsat, že si stáhl tenhle patch této verze, a né nějakej patch na polskou ligu.. Pokud napíšeš dotaz jako totální primitiv, tak očekávej i primitivní odpověď.. ;) Akorát to stálo můj i tvůj čas a celá tahle diskuze se rovnou může smáznout, protože je vlastně o tvojí ... vlastně ničem.. ;) Upraveno Prosinec 18, 2012 uživatelem Jeniczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 Jaký čas? Já chtěl poradit změnu jazyka a né řešit jestli dostanu banán. Ty jsi ztrácel čas ♥♥♥♥m kecáním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeniczech Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 (upraveno) Sorry za OT. Jestli jsem se tě nějak dotknul, tak se ti za to také omlouvám.. Upraveno Prosinec 18, 2012 uživatelem Jeniczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Ne, jen se ti směju. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kozel97
Nevíte, kde ve hře změnit jazyk? Stáhl jsem si patch na Polskou ligu a změnilo mi to češtinu na polštinu a při spuštění výběr jazyka již není. Díky moc!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.