Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

FIFA 13 změna jazyka

kozel97

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pravda je taková, že pokud do Fifi budeš instalovat nějaké neoficiální věci, tak ti to prostě bude blbnout.. Nevím zda máš origoš nebo ne, pokud ano a hraješ přes origin, tak si koleduješ o banán. Takže - odinstalovat, nainstalovat a nedávát tam žádné blbosti je ten správný recept.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Pravda je taková, že pokud do Fifi budeš instalovat nějaké neoficiální věci, tak ti to prostě bude blbnout.. Nevím zda máš origoš nebo ne, pokud ano a hraješ přes origin, tak si koleduješ o banán. Takže - odinstalovat, nainstalovat a nedávát tam žádné blbosti je ten správný recept.. ;)

To ovšem není tak úplně pravda že?Mám origo přes origin,mám tam stáhlé jiné komentáře (spain a english),dále enb mod a mod na úpravu lod,banána po 2 měsících nepociťuju.

Odkaz ke komentáři

• 0

To, že si tam člověk dá officialní komentáře není nic neoficiálního. To, že tam změní textury trávníku taky není žádnej problém. Pokud se však do hry zasahuje tak, že si na začátku nemůžeš ani vybrat jazyky, mění se tam atributy hráčů, týmů atd. tak to už mluvíme o úplně jiném zásahu.. ;)

Není nejhorší něco nevědět, ale vytahovat věci z kontextu. Tak to jen abych tě hodil zpátky do latě..

A teď přímo k jádru věci, pokud tedy chceš naslouchat.. Jelikož na Fifě u EA pracuji - starám se o reprezentace několika státu, včetně té České, pohybuji se v komunitě, která tyhle problémy řeší a vím, že už se tam pár banánu za takové podobné věci dalo, tak ti radím nejlépe, jak můžu. Ty si z toho vem co chceš a hraj třeba tu fifu klidně dál v polštině, když ti to za to stojí..

První část tohoto postu jsem smazal - nebyla myšlena tak, jak vyzněla.. Omlouvám se za to

Upraveno uživatelem Jeniczech
Odkaz ke komentáři

• 0

A co třeba když nehraju vůbec online, nebo mám dvě instalačky? Já se jen ptal jak změnit jazyk ve hře. A ne jestli dostanu ban.

BTW: Problém jsem hned vyřešil ten den na jiném foru, kde jsou normální lidi. A taky od lidí z EA. Ach jo, chlape...

Odkaz ke komentáři

• 0

Já jsem ti řekl klasickej postup, jak se to ve hře dělá.. Denně tu píše mnoho lidí s banálními problémy, kde si třeba ani nevšimli toho, že se dá šipkou doleva nebo doprava změnit jazyk. Jak člověk bez urážky vůbec může vědět, že nejsi jeden z nich? Tím samozřejmě nechci urážet ani tyto lidi, prostě někomu něco de od přírody, jiný se to musí naučit.. :D

Psal jsem, že pokud hraješ přes Origin (což znamená, že seš připojenej online), tak riskuješ banán. To, že jsem se ti snažil pomoct je jedna věc, a to že si ty vztahovačnej předvedl si to, co si předvedl je věc druhá. :)

A vůbec, BTW. mohl si diskuzi na začátku zastavit a říct, že si problém vyřešil. A nebo být dokonce i více konstruktivní a napsat postup jak si toho dosáhl. To by si ale musel být na začátku daleko více konkrétní a napsat, že si stáhl tenhle patch této verze, a né nějakej patch na polskou ligu.. Pokud napíšeš dotaz jako totální primitiv, tak očekávej i primitivní odpověď.. ;)

Akorát to stálo můj i tvůj čas a celá tahle diskuze se rovnou může smáznout, protože je vlastně o tvojí ... vlastně ničem.. ;)

Upraveno uživatelem Jeniczech
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu