Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nastaveni rezimu 720p, 1080p

miz012

Otázka

Zdravim,

potreboval bych poradit s jednim problemem... Co mam nastavit, aby mi hra VZDY jela v maximalnim rozliseni?

Napr. Far Cry 3

Kdyz nastavim AUTOMATIC tak se pusti v 720p.

Kdyz dam manual a vyberu 720p a 1080p tak se pusti taky v 720p.

Kdyz dam manual a vyberu jen 1080p jede v 1080p.

Ale ostatni hry, ktere to nepodporuji mi zase nabehnou jen v 576p :(

Uz jsem z toho nestastny.

Neresil to nekdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
jj, ale co mam nastavit, aby kozda hra jela VZDY automaticky v nejvyssim rozliseni.

zeby automatic??? :D ved z tej tabulky vidis, ze far Cry3 ma skutocnych maximalne 720p, ako drviva vacsina hier na terajsich konzolach, pretoze skutocne 1080p nezvladaju...vsetko vyssie je iba upscaling. Musis si pockat na novu generaciu konzol, alebo kupit PC :D

Upraveno uživatelem trezzor
Odkaz ke komentáři

• 0

Řešil jsem naprosto stejnej problém. Když jsem pařil AC III, který by 1080p podporovat mělo, tak jsem měl zaškrtnutý 720p a 1080p a stejně se to spustilo 720p. Pokud jsem to zaškrtl jen 1080p, tak se na tv zobrazovalo 1080p, ale poznat to nešlo. Pak jsem ale pustil jinou hru a ta běžela v 576p, přesně jak popisuješ.

Prostě to nejde vyřešit, nech si zaškrtnutý 720p a 1080p. To je nejlepší možnost, aby si to nemusel pořád přenastavovat.

Odkaz ke komentáři

• 0
zeby automatic??? :D ved z tej tabulky vidis, ze far Cry3 ma skutocnych maximalne 720p, ako drviva vacsina hier na terajsich konzolach, pretoze skutocne 1080p nezvladaju...vsetko vyssie je iba upscaling. Musis si pockat na novu generaciu konzol, alebo kupit PC :D

No ja vzdy vychazim z obalu hry. FC 3 rozjedu bez problemu v 1080p - kdyz necham manualni nastaveni a nevyberu 720p.

Ale zato takovej DOOM ma sice taky uvedeno 1080p ale vic jak 720p nedostanu :(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu