dany_ Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 (upraveno) Square Enix potvrdili, že trilogie, která obsáhne díly Silent Assassin, Contracts a Blood Money, vyjde 1. února 2013. Zahrajete si původní dobrodružství Agenta 47? Na tohle se těším ale nevím proč místo čtverky nepředělávájí spíš jedničku.. čtverka zas tak hroznou grafiku neměla.. nejvíc se těším na dvojku, ta první mise v aténách je nezapomenutelná :P Upraveno Prosinec 14, 2012 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 už je to venku Hitman.HD.Trilogy.XBOX360-COMPLEX Region: Language: SS Version: 2 (trusted) Source: DVD9 / XGD2 Dashoboard: v2.0.16197.0 Flash: LT+ 3.0 Wave: 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 už je to venku Hitman.HD.Trilogy.XBOX360-COMPLEXRegion: Language: SS Version: 2 (trusted) Source: DVD9 / XGD2 Dashoboard: v2.0.16197.0 Flash: LT+ 3.0 Wave: 17 Co jsem koukal tak neobsahuje Blood money... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 pro warez ne protože prej je to stejně shodná hra jako původní blood money tak proto to neuploadujou ale jen tu HD dvojku a trojku. ale to mu vůbec neva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Škoda (pro mne) Blood money jsem nehrál a už je to tak stary,že jsou všechny linky dead.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Škoda (pro mne) Blood money jsem nehrál a už je to tak stary,že jsou všechny linky dead.... Nejsou mrtvé pokud budeš chtít pošlu ti odkaz odkud můžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutak87 Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Předělal jsem to v ISO2GOD, vyberu 2 nebo 3 a hodí mě to do originálního dashe. Jede to někomu na RGH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kumy Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 mě se děje uplně přeně to samé...nevím čím to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 (upraveno) Nejsou mrtvé pokud budeš chtít pošlu ti odkaz odkud můžeš. Ja mam účet jen na share-rapidu,pokud by jsi vedel,postni.Dík EDIT : Uz jste to nekdo rozbehal na RGH? Upraveno Leden 25, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 mě se děje uplně přeně to samé...nevím čím to je... Tak jak,už jste to na RGH rozchodili? Dejte vědět,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutak87 Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Dočetl jsem se že pomohla poslední verze Dashe 16197 a poslední FSD a jede jim to. Není nějaké jiné řešení? Poslední FSD mám a stejně to nejede a hrabat se do předělávání system update v RGH na to se fakt necítím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 normálně sem to rozbalil pres xbox image browser, smazal slozku system update a nakopiroval na externak :) a šlape mi to normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutak87 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 A jakou máš verzi DB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Měl jsem DB 13719 a zatím mi jely poslední hry včetně DS3. Hitman HD ale ne, ten se rozběhl až po update DB na 16202. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Hra bezi na 16202 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.