Dominik Seifert Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Dobrý den, hledám redaktory, recenzenty, letsplayers pro můj projekt. Vše je ve vývoji i proto je web dočasně pod jinou doménou ;) Informace jsou uvedeny na webu. http://www.jok3rxxx.eu/ Kontakt kdyžtak na email z webu nebo zde ;) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Rad bych se pripojil ale neumim carky, hacky a gramatiku vubec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Rad bych se pripojil ale neumim carky, hacky a gramatiku vubec :D Ve 20-ti letech to musí být hrůzostrašné zjištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crossi888 Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Ahoj,měl bych zájem o recenzi FPS her na PS3,popřípadě i jiných,například Assassina ,borderlands apod. Jen by mě asi nebavilo,si hry stéle a stále kupovat... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Ve 20-ti letech to musí být hrůzostrašné zjištění. Jsem cizinec, bohuzel obcas nevim kde je dlouhy a kde je kratky i/y. Dela mi to docela problem. Nic hruzostrasneho v tom nevidim. Takze nevim na co si chtel narazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Seifert Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Pokud máte opravdu zájem přidejte si mě na skype DSmorka nebo mě kontaktujte na email DSmorka@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.