knedlik22 Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Muze te mi nekdo pomoct mam hru assasins creed 3 a kdyz jsu do souboje tak se mi odpoji gamepad a napise ples reconnectin controler a i kdyz beham po planich tak blikaji obcas vechhny 4diody na gamepadu nevim co s tim pri soubojich me skoro zabiji nez se prihlasi znovu gamepad konzoli mam novou asi mesic X360 slim 4gb gamepad na baterky dekuju za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 vymen baterky mas je vybity nebo dobij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedlik22 Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 ja jsem tam daval novy a kdyz beham po planich tak gamepad bezi bez problemu popraveve mi to zaclo delat pri soubojich v sleping dogs treba u max payne 3 to bezelo bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 to nema nic spolecnyho se hrou to je blbost tak maximalne ze tim hrkas a maj blbej kontakt pokud v nich fakt je stava kdyz blikaj diody na ovladaci signalizuje to dochazejici baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 zapnute vibracie? tak mozu vyhadzovat kontakty baterie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.