caliboy Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Ahoj za pár dnů mi příjde xbox ale jen Konzole bez kabelu a všeho. Příjde mi r2d2 verze neboli Star Wars edice. Chtěl jsem se zeptat, co všechno potřebuji ? Jako jaké kabely. Pak, jestli to vůbec půjde? Když v Usa mají 110V a mi máme 230V nebo 240V. A jestli na tom půjdou normal hry atd. + Čeština nějak. Moc díky za pomoc :) ! caliboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Tak to si brzo zjišťuješ, pojedou ti hry Region free a NTSC. S napětím ti neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caliboy Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Co to znamená? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 tak budeš potřebotat trafo z 220 na 110, nepojedou ti evropsky hry protoze jsou v regionu 2 a tvuj xbox bude region jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caliboy Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Sakra, sice mam ho zadarmo od znameho , ale tak to je nanic. To ho budu muset prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 nebo musi pockat az tady nekdo bude delat RGH na corony s vyssim dashem+ by ti vymenil trafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caliboy Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Muzu se zeptat jeste , co to znamena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Muzu se zeptat jeste , co to znamena? stačí trošičku prohledat forum http://console-forum.net/tema/141865-reset-glitch-hack-rgh-rgh2-rgh3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
caliboy
Ahoj za pár dnů mi příjde xbox ale jen Konzole bez kabelu a všeho. Příjde mi r2d2 verze neboli Star Wars edice.
Chtěl jsem se zeptat, co všechno potřebuji ? Jako jaké kabely.
Pak, jestli to vůbec půjde? Když v Usa mají 110V a mi máme 230V nebo 240V.
A jestli na tom půjdou normal hry atd. + Čeština nějak.
Moc díky za pomoc :) !
caliboy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.