kokyman Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Ahoj, jsem začátečník a jelikož mám starou TV, tak jsem doufal že si zatím zahraju ps 3 na monitoru. Je to typ ASUS VE228H. Propojení přes HDMI. V menu mi zvuk jde, ale jakmile pustím nějakou hru, tak mi zvuk nejde. Poradíte někdo? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 treba mas nastaveny dd5.1 a dts a tvuj monitor to neumi dekodaovat, zkousel jsi to vypnout a nechta pouze stereo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kostej Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Podobný problém jsem měl nedávno, pomohlo mi při zapnutí konzole držet startovací kolečko, dokud 2x nepípla a potvrdit nastavení HDMI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokyman Odesláno Prosinec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Podobný problém jsem měl nedávno, pomohlo mi při zapnutí konzole držet startovací kolečko, dokud 2x nepípla a potvrdit nastavení HDMI. Vyřešeno, super, díky moc za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kokyman
Ahoj, jsem začátečník a jelikož mám starou TV, tak jsem doufal že si zatím zahraju ps 3 na monitoru. Je to typ ASUS VE228H. Propojení přes HDMI. V menu mi zvuk jde, ale jakmile pustím nějakou hru, tak mi zvuk nejde.
Poradíte někdo?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts